Alt til jul og nytår

Alt til jul og nytår

Vinteren og alle sæsonens mange arrangementer og begivenheder nærmer sig, og vi har fundet nogle af sæsonens populære publikationer frem til dig. Herunder finder du blandt andet borddækning og lys til den magiske juletid og til et festligt nytår. Vi har også samlet alt det, du skal bruge af cateringartikler i den travle sæson, og så har vi et ekstra godt tilbud til dig på Natural Charm servietter fra Duni.

Dæk op til jul og nytår

Om du er til løsninger i hvidt, rødt, grønt eller med stjernedrys, så er der masser af inspiration at hente i vores omfattende sortiment inden for borddækning og lys. Der er noget for enhver smag, når der skal vælges servietter, duge og løbere samt diverse tilbehør i form af levende eller elektriske lys. Bagerst i kataloget finder du et mindre udvalg af slik og søde sager samt emballage og opbevaringsløsninger.


Cateringartikler til jul og nytår

Er du klar til sæsonens travlhed? Rigtig mange har fået øjnene op for at få leveret jule- og nytårsmenuerne udefra. Det er nemt, kvaliteten er høj, og diverse nedlukninger har vænnet kunderne til at gå nye veje. Så det er nu, der skal tages stilling, til hvilke typer emballager der er behov for – og hvilke mængder der skal bestilles. Jul og nytår kommer hurtigt, så tøv ikke med tage fat i os.


Duni Natural Charm servietter

Natural Charm er vinterens mest naturlige valg med sit enkle og julede udtryk. Servietterne er FSC-certificerede, som er vores garanti for at råmaterialet kommer fra ansvarligt skovbrug. Servietterne fås i forskellige størrelser.

I år får du de to Natural Charm servietter til en ekstra god pris, så skynd dig ind og få bestilt.


Emballager til e-handel

Få styr på dine e-handelsforsendelser med tapede poser og papkasser samt fyldmaterialer. Vælg mellem 4 størrelser poser i enten plast eller kraftpapir. Vi har også 4 forskellige størrelser papkasser og diverse fyldmaterialer i form af bølgepap, plast og kardus til indpakning eller beskyttelse.

Du finder et udsnit af vores sortiment til forsendelser lige herunder.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på servietter til jul

Kampagne på servietter til jul

Få julestemningen frem i din borddækning med Natural Charm servietterne fra Duni. Lige nu finder du de flotte juleservietter til en ekstra god kampagnepris. Kampagnen gælder til og med 22. dec.

Læs mere
Spandeposer af genbrugsplast

Spandeposer af genbrugsplast

Vi har glædet os til at præsentere dig for en ny serie af spandeposer, som er lavet af 100% genbrugssplast. Poserne er produceret med omtanke og cirkulært fokus. Du kan læse mere om spandeposerne og bestille dem lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til borddækningstrends til efteråret, julen og det kommende nytår. Årets sæsonvarer byder på forskellige flotte designs, som passer til efteråret, julen og nytåret.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.