Bæredygtighedskatalog

Bæredygtig emballage – små valg gør en stor forskel

Vi vil gerne bidrage til en bæredygtig fremtid, og derfor finder du et stort udvalg af miljøvenlig emballage, service og andre bæredygtige forbrugsvarer hos os. Vi har fingeren på pulsen, og vi finder hele tiden nye bæredygtige alternativer, så du altid finder lige den løsning, du har brug for. Du kan altid kontakte din MultiLine konsulent, så hjælper vi dig gerne med at finde de helt rigtige bæredygtige alternativer til din virksomhed.


Vi har samlet et udvalg af bæredygtige løsninger i vores bæredygtige katalog.


EKSEMPLER PÅ POPULÆRE VAREKATEGORIER I KATALOGET

Bagasse – bionedbrydeligt og komposterbart

Bagasse er et biologisk materiale, der efterlades, når man forarbejder sukkerør og durra. Det bruges blandt andet som biobrændstof, byggematerialer og papirmasse. Baggasefibrene kan presses til forskellige forme og på den måde kan man lave en stabil fødevareemballage, som kan tåle høje varmegrader og mikroovn.
Vi har alt lige fra burgerbokse, bespisningsbakker og lukkefilm til service i bagasse.

PLA – miljøvenlig bioplastik

En stor del af verdens affald lander desværre i verdenshavene, og dermed er plastik i naturen et stort problem. PLA er en forkortelse for PolyLacticAcid eller Polymælkesyre. PLA er en såkaldt bioplast, altså et plastisk materiale baseret på plantedele som fx majsstivelse, korn eller sukkerrør. Bioplast kan være klart, blødt eller hårdt og kan formes, ekstruderes eller sprøjtestøbes på samme måde som traditionelt plast.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på servietter til jul

Kampagne på servietter til jul

Få julestemningen frem i din borddækning med Natural Charm servietterne fra Duni. Lige nu finder du de flotte juleservietter til en ekstra god kampagnepris. Kampagnen gælder til og med 22. dec.

Læs mere
Alt til jul og nytår

Alt til jul og nytår

Vinterens mange festlige højtider venter forude, og vi har fundet vores mest populære publikationer frem til dig med alt, hvad du skal bruge til julen og nytåret. Du kan læse mere og finde vores udvalg til sæsonen lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til borddækningstrends til efteråret, julen og det kommende nytår. Årets sæsonvarer byder på forskellige flotte designs, som passer til efteråret, julen og nytåret.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.