Beskyt dig selv og andre


Så er der igen krav om mundbind

Så er kravet om mundbind i offentlig transport og fysiske butikker trådt i kraft, og du kan selvfølgelig handle dine mundbind hos os. Mundbind type IIR mindsker risikoen for smitte begge veje; både fra bæreren og til bæreren. Denne type anvendes af sundhedspersonale ved kontakt med personer med covid-19 og personer, som er mistænkt for at være smittet med covid-19.

Masken har et beskyttende 3-lags-filter med følgende egenskaber:

• Vandtæt lag, der absorberer støv, lugt og partikler
• Barriere lag, der blokerer for bakterier
• Blødt indre lag, som er behageligt mod huden


MIDLER TIL AT BEKÆMPE COVID-19

Hos os finder du alt, hvad du skal bruge for at beskytte dig selv og andre mod smitte.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på servietter til jul

Kampagne på servietter til jul

Få julestemningen frem i din borddækning med Natural Charm servietterne fra Duni. Lige nu finder du de flotte juleservietter til en ekstra god kampagnepris. Kampagnen gælder til og med 22. dec.

Læs mere
Alt til jul og nytår

Alt til jul og nytår

Vinterens mange festlige højtider venter forude, og vi har fundet vores mest populære publikationer frem til dig med alt, hvad du skal bruge til julen og nytåret. Du kan læse mere og finde vores udvalg til sæsonen lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til borddækningstrends til efteråret, julen og det kommende nytår. Årets sæsonvarer byder på forskellige flotte designs, som passer til efteråret, julen og nytåret.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.