Bliv oprettet som kunde

Som virksomhed kommer du nemt i gang med at handle hos os. Du skal blot udfylde nedenstående skema, og så vil du blive tildelt en kundekonto, efter du er blevet kreditgodkendt. Vi tilknytter dig en fast salgskonsulent, som kender dit fagområde godt. Du kan selvfølgelig også altid kontakte vores kundeservice på både telefon, online chat og email for rådgivning omkring produkter eller andre relevante spørgsmål.

Du bliver automatisk opsat til at handle på vores webshop på din oplyste email nedenfor.

Udfyld og send formularen. Så e-mailer vi et sæt brugeroplysninger retur, og du er klar til at handle i webshoppen. Forvent at din anmodning behandles inden for 48 timer.
 

! Er du eksisterende kunde, der blot ønsker at blive oprettet på webshoppen – klik her

Bliv kunde

  • Kontakt / webshop info

  • Inkluder gerne adresse, kontaktperson, telefon, og note til chaufføren relevant for den enkelte leveringsadresse.
  • Interesseret i mere info på

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til de nyeste borddækningstrends for foråret og sommeren 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde til alt fra højtider, fester og traditioner

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.