Borddækning efterår/jul 2022

Dæk op til efterår, jul & nytår

Om du er til løsninger i hvidt, rødt, grønt eller med stjernedrys, så er der masser af inspiration at hente i vores omfattende sortiment inden for borddækning og lys. Der er noget for enhver smag, når der skal vælges servietter, duge og løbere samt diverse tilbehør i form af levende eller elektriske lys. Bagerst i kataloget finder du et mindre udvalg af slik og søde sager samt emballage og opbevaringsløsninger.

Bemærk, at julevarerne først kan leveres fra uge 41.

Klik ind og find inspiration til din borddækning i efteråret, julen og til nytåret.

RELATEREDE NYHEDER

Støt pink kampagnen

Støt pink kampagnen

Sammen kan vi gøre en forskel. For hver solgt VP300 pink støvsuger donerer Nilfisk 50 kr. til Støt Brysterne. Kampagnen gælder fra 1. september til og med 31. oktober, så skynd dig ind og læs mere om kampagnen lige her.

Læs mere
Efterårskampagne fra Nilfisk

Efterårskampagne fra Nilfisk

Så er årets efterårskampagne på Nilfisk rengøringsmaskiner ude! I kataloget finder du forskellige rengøringsmaskiner til ekstra gode efterårspriser. Kampagnen gælder til og med 31. december 2022, så skynd dig ind og se de gode tilbud.

Læs mere
Fra affald til kompost

Fra affald til kompost

Vidste du, at 45-55% af alt affald kan komposteres? På bare 24-48 timer forvandler dit affald sig til den fineste kompost, og du nedbringer samtidig dine affaldsomkostninger betydeligt. Klik ind og se vores løsninger.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Oplev forårets og sommerens trends inden for artikler til bordopdækning.  Årets sæsonvarer byder på forskellige muligheder, som strækker sig fra det sarte og afdæmpede, til blomstrende og farvemættede løsninger.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.