Borddækning til dit efterår & jul 2023

Dæk bordet til efteråret, julen & nytåret

Om du er til løsninger i hvidt, rødt, grønt eller med stjernedrys, så er der masser af inspiration at hente i vores omfattende sortiment inden for borddækning og lys. Der er noget for enhver smag, når der skal vælges servietter, duge og løbere samt diverse tilbehør i form af levende eller elektriske lys. Bagerst i kataloget finder du et mindre udvalg af slik og søde sager samt emballage og opbevaringsløsninger.

Inspiration til dit efterår

Vi har samlet en masse inspiration til din borddækning i efteråret i vores borddækningskatalog. Efterårets tendenser er lyse, sarte toner i blomstret design, og der er noget for enhver smag. Kombineret med flot belysning, og så har du det perfekte bord til dine gæster.

Inspiration til din jul & nytåret

Årets julevarer er klassiske i designet med farver som rød, grøn og grålige nuancer, mens nytårets trendet er i blå, sorte og hvide nuancer.

Bemærk, at julevarerne først kan leveres fra uge 40.

Klik ind og find inspiration til din borddækning i efteråret, julen og til nytåret.

RELATEREDE NYHEDER

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.