Borddækning forår/sommer 2022

Dæk op til sol og sommer

Med foråret kommer lyset og farverne tilbage, og det kendetegner også sæsonens borddækningstrends i vores borddækningskatalog for foråret og sommeren 2022.

I kataloget finder du masser af inspiration til din borddækning i foråret og sommeren. Vi har et stort udvalg af flotte servietter og duge med og uden motiver, og så finder du også et stort udvalg af lys.

Årets sæsonvarer byder også på forskellige muligheder, som spænder over det sarte og afdæmpede, til blomstrede og farvemættede løsninger. Der er noget for enhver smag, og det bliver let at dække bordet til både hverdag og fest.

Under vores helårsvarer er sortimentet fra TableSMART blevet udvidet, og bagerst i publikationen er der et væld af forskellige typer lyskilder til anvendelse inde som ude.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på servietter til jul

Kampagne på servietter til jul

Få julestemningen frem i din borddækning med Natural Charm servietterne fra Duni. Lige nu finder du de flotte juleservietter til en ekstra god kampagnepris. Kampagnen gælder til og med 22. dec.

Læs mere
Alt til jul og nytår

Alt til jul og nytår

Vinterens mange festlige højtider venter forude, og vi har fundet vores mest populære publikationer frem til dig med alt, hvad du skal bruge til julen og nytåret. Du kan læse mere og finde vores udvalg til sæsonen lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til borddækningstrends til efteråret, julen og det kommende nytår. Årets sæsonvarer byder på forskellige flotte designs, som passer til efteråret, julen og nytåret.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.