Brancher

LØSNINGER TIL PRIVATE VIRKSOMHEDER, GROSSISTER & DET OFFENTLIGE DANMARK

Hos MultiLine tænker vi i løsninger inden for forbrugsvarer. Den helt rigtige løsning er et samspil mellem behov, sortiment og økonomi. Vi opbygger langvarige samarbejder ved at tilbyde den helt rigtige løsning – vi giver også gerne dig og din virksomhed en hånd. Som totalleverandør af forbrugsvarer, kan du altid finde det, du skal bruge hos os – leveret i rette mængde, til rette tid. Vores lave fragtgrænser betyder at de fleste leverancer er fragtfri. Vælg din branche og gå på opdagelse i alle mulighederne vi kan tilbyde dig.

PRIVATE VIRKSOMHEDER

Markedets bredeste og dybeste sortiment af forbrugsvarer til professionelle inden for bl.a. HoReCa, rengøring, facility service, kontorer, butikker, institutioner og foreninger.

FOODSERVICE & GROSSISTER

Vi handler med de fleste grossister på det danske marked. Vi har mange års erfaring med de nøgleparametre der skal til for at optimere sourcingen af et tidssvarende og innovativt sortiment.

DET OFFENTLIGE DANMARK

Vi servicerer det offentlige Danmark med tilpassede løsninger både på og uden for predefinerede aftaler. Vi har ekspertisen og løsningerne for at opfylde selv de mest krævende aftaler.

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.