Det offentlige Danmark

Hjem » Brancher » Det offentlige Danmark

LØSNINGER TIL INSTITUTIONER, HOSPITALer & BESPISNING

Vi har mange års erfaring med at levere løsninger til det offentlige Danmark. Om det er udbudte aftaler eller på markedsvilkår, så ved vi, hvad der skal til for at løfte opgaven. Vores brede sortiment kombineret med kompetent professionel sparring fra vores offentlige konsulenter, gør det let for dig at sammensætte den rigtige og kosteffektive løsning. Vi kan naturligvis assistere med implementering og træning i den valgte løsning. Vælg dit område herunder og bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde dig.

HOSPITALER

Hos MultiLine finder du et bredt udvalg af løsninger til rengøring, aftørring samt diverse værnemidler og hospitalsrelateret udstyr til både engangs- og flergangsanvendelse.

INSTITUTIONER

Vi har alt, hvad du skal bruge til institutionen. Fra effektive aftørrings- og rengøringsløsninger til maskiner og tilhørende rekvisitter samt poser, sække og andre artikler, i bruger hver dag.

BESPISNING

Vi har stor erfaring med driftssikre løsninger inden for emballage og maskiner for at drive et effektivt bespisningskøkken. Og alle de øvrige artikler der følger med opgaven.

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.