Det offentlige Danmark

Hjem » Brancher » Det offentlige Danmark

LØSNINGER TIL INSTITUTIONER, HOSPITALer & BESPISNING

Vi har mange års erfaring med at levere løsninger til det offentlige Danmark. Om det er udbudte aftaler eller på markedsvilkår, så ved vi hvad der skal til for at løfte opgaven. Vores brede sortiment kombineret med kompetent professionel sparring fra vores offentlige konsulenter, gør det let for dig at sammensætte den rigtige og kosteffektive løsning. Vi kan naturligvis assistere med implementering og træning i den valgte løsning. Vælg dit område herunder og bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde dig..

HOSPITALER

Hos MultiLine finder du et bredt udvalg af løsninger til rengøring, aftørring samt diverse værnemidler og hospitalsrelateret udstyr til både engangs- og flergangsanvendelse.

INSTITUTIONER

Vi har alt, hvad du skal bruge til institutionen. Fra effektive aftørrings- og rengøringsløsninger til maskiner og tilhørende rekvisitter samt poser, sække og andre artikler I bruger hver dag.

BESPISNING

Vi har stor erfaring med driftssikre løsninger inden for emballage og maskiner, for at drive et effektivt bespisningskøkken. Og alle de øvrige artikler der følger med opgaven.