Bespisning
LØSNINGER TIL produktion, anretning og pakning af MAD I DET OFFENTLIGE
Hos MultiLine har vi mange års erfaring med og viden om totalløsninger og drift af offentlige bespisningskøkkener. I samarbejde med vores erfarne konsulenter kan du finde alt det udstyr og de mange forbrugsvarer der skal til for at tilberede og anrette mad til forskellige målgrupper. Ud over produktions- og pakkeløsningerne har vi et stort sortiment inden for køkkenudstyr, borddækningsartikler, rulle- og bakkevogne samt forbrugsvarerne der anvendes i den daglige drift. Vi kan assistere dig med at sammensætte den helt rigtige og driftssikre løsning.
PRODUKTOMRÅDER
■ Alt i maskiner og udstyr til storkøkkenet
■ Alt i fødevareemballager
■ Køkkenudstyr
■ Rengørings- og aftørringsløsninger
MultiLine har mange års erfaring og samarbejde med markedets bedste producenter af maskiner og udstyr til storkøkkener. I vores sortiment finder du også et væld af forskellige typer forbrugsvarer som fx bespisningsbakker, film og etiketter til mærkning.
FÅ RÅDGIVNING OM
■ Effektive og driftssikre maskinløsninger
■ Pakning & mærkning
■ Grøn omstilling & bæredygtighed
■ Serviceaftaler & rengøringsløsninger
Træk på MultiLines Food Solutions afdeling når du arbejder med offentlige bespisningsløsninger. Vores erfarne konsulenter deler gerne ud af deres omfattende viden. Der findes sjældent standardløsninger, så tal med fagfolk, som kender vejen til en stabil og sikker drift.
HISTORIER FRA VORES KUNDER
Læs med og find inspiration fra andre HoReCa kunder.
Læs vores case om hvordan du får ensartede opvaskeresultater, som sikrer dynamisk håndtering i opvasken til glæde for personalet. Ecolabs Apex kan potentielt reducere dine samlede udgifter til opvask med 10%.
Læs om vores bæredygtige løsninger og om samspillet med virksomhedens generelle profilering. Vi oplever, at rigtig mange kunder efterspørger løsninger, hvor der er tænkt på den miljømæssige belastning, hvordan og hvor det er produceret samt hvordan efterbehandling og affalds-håndteringen af et produkt forløber.
Læs vores case om skridsikre køkkengulve. Professionelle køkkengulve udsættes konsekvent for sprøjt og stænk af diverse væsker. Det giver ofte udfordringer med glatte og fedtede gulve, som udgør en potentiel risiko for personalet på gulvet.
I 35% af tilfældene varer uarbejds-dygtighed forårsaget af glide- eller faldulykker mindst en måned.