Bespisning

LØSNINGER TIL produktion, anretning og pakning af MAD I DET OFFENTLIGE

Hos MultiLine har vi mange års erfaring med og viden om totalløsninger og drift af offentlige bespisningskøkkener. I samarbejde med vores erfarne konsulenter kan du finde alt det udstyr, og de mange forbrugsvarer der skal til for at tilberede og anrette mad til forskellige målgrupper. Ud over produktions- og pakkeløsningerne har vi et stort sortiment inden for køkkenudstyr, borddækningsartikler, rulle- og bakkevogne, samt forbrugsvarerne der anvendes i den daglige drift. Vi kan assistere dig med at sammensætte den helt rigtige og driftssikre løsning.

PRODUKTOMRÅDER

■ Alt i maskiner og udstyr til storkøkkenet
■ Alt i fødevareemballager 
■ Køkkenudstyr 
■ Rengørings- og aftørringsløsninger

Vi har mange års erfaring, og vi samarbejder med markedets bedste producenter af maskiner og udstyr til storkøkkener. I vores sortiment finder du også et væld af forskellige typer forbrugsvarer som fx bespisningsbakker, film og etiketter til mærkning.

FÅ RÅDGIVNING OM

■ Effektive og driftssikre maskinløsninger
■ Pakning & mærkning 
■ Rådgivning om mere miljøvenlige produkter
■ Serviceaftaler & rengøringsløsninger

Træk på MultiLines Food Solutions afdeling, når du arbejder med offentlige bespisningsløsninger. Vores erfarne konsulenter deler gerne ud af deres omfattende viden. Der findes sjældent standardløsninger, så tal med fagfolk, som kender vejen til en stabil og sikker drift.

PRODUKTKATALOG

Vi har samlet alle vores emballage- og maskinløsninger i vores Food Solution katalog. Her får du et nemt overblik over vores mange mulighederne indenfor storkøkkenmaskiner, lukkemaskiner, forseglingsmaskiner, komposteringsanlæg mv.

Du er også altid velkommen til at kontakte os for yderligere rådgivning. Du kan kontakte Food Solution afdelingen direkte på foodsolution@multiline.dk.

HISTORIER FRA VORES KUNDER

Læs med og find inspiration fra andre HoReCa kunder.

Læs vores case fra Jespers Torvekøkken hvor direktør Ronny Saul fortæller om vores samarbejde, pakkemaskiner og emballage.

Læs mere her

Læs med og hør Fælleskøkkenet fortælle om, hvordan vi har hjulpet dem med at finde den helt rigtige pakkeløsning.

Læs mere her

Læs med og hør Madskolen i Helsingør fortælle om deres vej fra engangsemballage til flergangsemballage.

Læs mere her

Fra jord til bord og tilbage igen med et kompostanlæg. Læs med og se, hvordan FGU Køge griber deres kompostering an.

Læs mere her

Vil du have ensartede opvaskeresultater? Og samtidigt spare op til 10% på dine udgifter til opvask? Så læs med her.

Læs mere her

Dine køkkengulve er ofte glatte, og det øger risikoen for faldulykker. Læs med her, hvis du vil se en løsning, der kan komme det problem til livs.

Læs mere her

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.