Bespisning

LØSNINGER TIL produktion, anretning og pakning af MAD I DET OFFENTLIGE

Hos MultiLine har vi mange års erfaring med og viden om totalløsninger og drift af offentlige bespisningskøkkener. I samarbejde med vores erfarne konsulenter kan du finde alt det udstyr, og de mange forbrugsvarer der skal til for at tilberede og anrette mad til forskellige målgrupper. Ud over produktions- og pakkeløsningerne har vi et stort sortiment inden for køkkenudstyr, borddækningsartikler, rulle- og bakkevogne, samt forbrugsvarerne der anvendes i den daglige drift. Vi kan assistere dig med at sammensætte den helt rigtige og driftssikre løsning.

PRODUKTOMRÅDER

■ Alt i maskiner og udstyr til storkøkkenet
■ Alt i fødevareemballager 
■ Køkkenudstyr 
■ Rengørings- og aftørringsløsninger

Vi har mange års erfaring, og vi samarbejder med markedets bedste producenter af maskiner og udstyr til storkøkkener. I vores sortiment finder du også et væld af forskellige typer forbrugsvarer som fx bespisningsbakker, film og etiketter til mærkning.

FÅ RÅDGIVNING OM

■ Effektive og driftssikre maskinløsninger
■ Pakning & mærkning 
■ Rådgivning om mere miljøvenlige produkter
■ Serviceaftaler & rengøringsløsninger

Træk på MultiLines Food Solutions afdeling, når du arbejder med offentlige bespisningsløsninger. Vores erfarne konsulenter deler gerne ud af deres omfattende viden. Der findes sjældent standardløsninger, så tal med fagfolk, som kender vejen til en stabil og sikker drift.

PRODUKTKATALOG

Vi har samlet alle vores emballage- og maskinløsninger i vores Food Solution katalog. Her får du et nemt overblik over vores mange mulighederne indenfor storkøkkenmaskiner, lukkemaskiner, forseglingsmaskiner, komposteringsanlæg mv.

Du er også altid velkommen til at kontakte os for yderligere rådgivning. Du kan kontakte Food Solution afdelingen direkte på foodsolution@multiline.dk.

HISTORIER FRA VORES KUNDER

Læs med og find inspiration fra andre HoReCa kunder.

Læs vores case om hvordan du får ensartede opvaskeresultater, som sikrer dynamisk håndtering i opvasken til glæde for personalet. Ecolabs Apex kan potentielt reducere dine samlede udgifter til opvask med 10%.

Læs mere her

Læs om vores løsninger med omtanke for miljøet og om samspillet med virksomhedens generelle profilering. Vi oplever, at rigtig mange kunder efterspørger løsninger, hvor der er tænkt på den miljømæssige belastning, hvordan og hvor det er produceret samt hvordan efterbehandling og affalds-håndteringen af et produkt forløber.

Læs mere her

Læs vores case om skridsikre køkkengulve. Professionelle køkkengulve udsættes konsekvent for sprøjt og stænk af diverse væsker. Det giver ofte udfordringer med glatte og fedtede gulve, som udgør en potentiel risiko for personalet på gulvet.
I 35% af tilfældene varer uarbejds-dygtighed forårsaget af glide- eller faldulykker mindst en måned.

Læs mere her

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til de nyeste borddækningstrends for foråret og sommeren 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde til alt fra højtider, fester og traditioner

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.