Hospitaler & sundhedsvæsen

BRED VIFTE AF PRODUKTER TIL HOSPITALER & sundhedsvæsen

Hos MultiLine finder du et nøje udvalgt sortiment af hospitals- og sygeplejeartikler. Vi er din professionelle samarbejdspartner, og vi hjælper dig med at sikre den bedste og mest økonomiske løsning. Vi har et stort produktkendskab, og vi hjælper gerne med at identificere de produkter og løsninger, som løser dine konkrete behov. Vores one-stop-shop gør det nemt for dig at bestille varer, så der kan frigøres mere tid til at fokusere på jeres kerneområder – herunder den rette behandling og den gode pleje.

PRODUKTOMRÅDER

■ Hospitals- og sygeplejeartikler
■ Personlige plejeartikler
■ Aftørrings- og hygiejneløsninger
■ Rengøringløsninger

Vi har et nøje udvalgt sortiment til hospitals- og sundhedsvæsnet. Vores løsninger omfatter bl.a. personlig pleje og specialprodukter som kanylebeholdere, skårspande, kasser til risikoaffald og papbakker til sterilisering. Vi har også alt inden for engangsprodukter som fx handsker, aftørring, forklæder og skoovertræk.

FÅ RÅDGIVNING OM

■ Sygeplejeartikler og deres anvendelse
■ Det optimale sortiment
■ Dokumenterede hygiejneløsninger
■ Effektiv rengøring og desinfektion

MultiLine har en offentlig afdeling med lang erfaring inden for hospitals-, sundheds- og plejesektoren. Træk på vores viden og markedets bedste producenter når nye løsninger skal implementeres med uddannelsesplaner og træning, hvor det er nødvendigt.

HISTORIER FRA VORES KUNDER

Læs med og find inspiration fra andre kunder.

Fra jord til bord og tilbage igen med et kompostanlæg. Læs med og se, hvordan FGU griber kompostering an.

Læs mere her

Læs vores case om hvordan du får ensartede opvaskeresultater, som sikrer dynamisk håndtering i opvasken til glæde for personalet. Ecolabs Apex kan potentielt reducere dine samlede udgifter til opvask med 10%.

Læs mere her

Læs vores case om skridsikre køkkengulve. Professionelle køkkengulve udsættes konsekvent for sprøjt og stænk af diverse væsker. Det giver ofte udfordringer med glatte og fedtede gulve, som udgør en potentiel risiko for personalet på gulvet.
I 35% af tilfældene varer uarbejds-dygtighed forårsaget af glide- eller faldulykker mindst en måned.

Læs mere her

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.