Hospitaler & sundhedsvæsen

BRED VIFTE AF PRODUKTER TIL HOSPITALER & sundhedsvæsen

Hos MultiLine finder du et nøje udvalgt sortiment af hospitals- og sygeplejeartikler. Vi er din professionelle samarbejdspartner, og vi hjælper dig med at sikre den bedste og mest økonomiske løsning. Vi har et stort produktkendskab, og vi hjælper gerne med at identificere de produkter og løsninger, som løser dine konkrete behov. Vores one-stop-shop gør det nemt for dig at bestille varer, så der kan frigøres mere tid til at fokusere på jeres kerneområder – herunder den rette behandling og den gode pleje.

PRODUKTOMRÅDER

■ Hospitals- og sygeplejeartikler
■ Personlige plejeartikler
■ Aftørrings- og hygiejneløsninger
■ Rengøringløsninger

Vi har et nøje udvalgt sortiment til hospitals- og sundhedsvæsnet. Vores løsninger omfatter bl.a. personlig pleje og specialprodukter som kanylebeholdere, skårspande, kasser til risikoaffald og papbakker til sterilisering. Vi har også alt inden for engangsprodukter som fx handsker, aftørring, forklæder og skoovertræk.

FÅ RÅDGIVNING OM

■ Sygeplejeartikler og deres anvendelse
■ Det optimale sortiment
■ Dokumenterede hygiejneløsninger
■ Effektiv rengøring og desinfektion

MultiLine har en offentlig afdeling med lang erfaring inden for hospitals-, sundheds- og plejesektoren. Træk på vores viden og markedets bedste producenter når nye løsninger skal implementeres med uddannelsesplaner og træning, hvor det er nødvendigt.

HISTORIER FRA VORES KUNDER

Læs med og find inspiration fra andre kunder.

Fra jord til bord og tilbage igen med et kompostanlæg. Læs med og se, hvordan FGU Køge griber deres kompostering an.

Læs mere her

Vil du have ensartede opvaskeresultater? Og samtidigt spare op til 10% på dine udgifter til opvask? Så læs med her.

Læs mere her

Dine køkkengulve er ofte glatte, og det øger risikoen for faldulykker. Læs med her, hvis du vil se en løsning, der kan komme det problem til livs.

Læs mere her

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.