Hospitaler & sundhedsvæsen

BRED VIFTE AF PRODUKTER TIL HOSPITALER & sundhedsvæsen

Hos MultiLine finder du et nøje udvalgt sortiment af hospitals- og sygeplejeartikler. Vi er din professionelle samarbejdspartner, og vi hjælper dig med at sikre den bedste og mest økonomiske løsning. Vi har et stort produktkendskab, og vi hjælper gerne med at identificere de produkter og løsninger, som løser dine konkrete behov. Vores one-stop-shop gør det nemt for dig at bestille varer, så der kan frigøres mere tid til at fokusere på jeres kerneområder – herunder den rette behandling og den gode pleje.

PRODUKTOMRÅDER

■ Hospitals- og sygeplejeartikler
■ Personlige plejeartikler
■ Aftørrings- og hygiejneløsninger
■ Rengøringløsninger

Vi har et nøje udvalgt sortiment til hospitals- og sundhedsvæsnet. Vores løsninger omfatter bl.a. personlig pleje og specialprodukter som kanylebeholdere, skårspande, kasser til risikoaffald og papbakker til sterilisering. Vi har også alt inden for engangsprodukter som fx handsker, aftørring, forklæder og skoovertræk.

FÅ RÅDGIVNING OM

■ Sygeplejeartikler og deres anvendelse
■ Det optimale sortiment
■ Dokumenterede hygiejneløsninger
■ Effektiv rengøring og desinfektion

MultiLine har en offentlig afdeling med lang erfaring inden for hospitals-, sundheds- og plejesektoren. Træk på vores viden og markedets bedste producenter når nye løsninger skal implementeres med uddannelsesplaner og træning, hvor det er nødvendigt.

HISTORIER FRA VORES KUNDER

Læs med og find inspiration fra andre kunder.

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Oplev forårets og sommerens trends inden for artikler til bordopdækning.  Årets sæsonvarer byder på forskellige muligheder, som strækker sig fra det sarte og afdæmpede, til blomstrende og farvemættede løsninger.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.