Institutioner

Hjem » Brancher » Det offentlige Danmark » Institutioner

ALT HVAD DU SKAL BRUGE TIL DIN INSTITUTION

Hos MultiLine finder du en bred vifte af forbrugsvarer til din institution. Vi har alt dét, du skal bruge for at sikre en stabil hverdag og et godt miljø i din institution. Vi har fx rengørings- og desinfektionsløsninger, som gør effektivt rent samt aftørringsløsinger der sikrer en god hygiejne, samt dagligdags forbrugsvarer til køkkenet og kontoret. Du kan handle med os, når det passer dig. Vores webshop er altid åben, og har du spørgsmål sidder vores dygtige kundeserviceteam klar alle hverdage på telefon eller LiveChat.

PRODUKTOMRÅDER

■ Rengørings- og desinfektionsløsninger
■ Hygiejne- og aftørringsprodukter
■ Køkkenudstyr
■ Kontorartikler

Med mere end 15.000 varenumre på hylderne har vi sikkert det, du skal bruge. Vi leverer varer til danske institutioner hver eneste dag. Og sortimentet spænder bredt – fra rengøringsmaskiner til engangs- og flergangsservice samt aftørringspapir og dispensere.

FÅ RÅDGIVNING OM

■ Gode desinfektions- og hygiejneløsninger
■ Rådgivning omkring mere miljøvenlige produkter
■ Optimeret sortimentssammensætning
■ Effektiv rengøring

MultiLines offentlige afdeling har mange års erfaring med danske institutioner. Du kan altid trække på vores omfattende viden om effektiv rengøring, de bedste hygiejneløsninger, eller hvordan I får sammensat et mere bæredygtigt sortiment af forbrugsvarer.

HISTORIER FRA VORES KUNDER

Læs med og find inspiration fra andre kunder.

Fra jord til bord og tilbage igen med et kompostanlæg. Læs med og se, hvordan FGU griber kompostering an.

Læs mere her

Læs vores case fra et større dansk konference sted, som havde behov for at optimere personalets tidsforbrug på genopfyldning af papir til håndaftørring ved toiletfaciliteterne på stedet. De gik fra 3 gange opfyldning til 1 gang dagligt med en løsning fra Tork PeakServe.

Læs mere her

Læs vores case om hvordan du får ensartede opvaskeresultater, som sikrer dynamisk håndtering i opvasken til glæde for personalet. Ecolabs Apex kan potentielt reducere dine samlede udgifter til opvask med 10%.

Læs mere her

Læs vores case om skridsikre køkkengulve. Professionelle køkkengulve udsættes konsekvent for sprøjt og stænk af diverse væsker. Det giver ofte udfordringer med glatte og fedtede gulve, som udgør en potentiel risiko for personalet på gulvet.
I 35% af tilfældene varer uarbejds-dygtighed forårsaget af glide- eller faldulykker mindst en måned.

Læs mere her

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.