Foodservice & grossister

Hjem » Brancher » Foodservice & grossister

LØSNINGER TIL GROSSISTER, CATERING & FOOD SOLUTIONS

MultiLine er totalleverandør og tilbyder non-food forbrugsvarer i 25 varekategorier. Få præcis den sammensatte løsning du har behov for kombineret med de services og den sparring, som et professionelt samarbejde kræver. Vores erfarne key account managers udfordrer gerne sammensætningen af jeres sortiment og bringer nytænkning ind i samarbejdet. Vælg din branche herunder og bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

CATERING

MultiLine er den foretrukne leverandør af løsninger til de professionelle køkkener. Træk på vores omfattende og opdaterede viden – og fokuser på det I gør bedst – det skaber mere værdi. 

GROSSISTER

MultiLine er en del af rigtig mange grossisters forsyningskæde. Vores omfattende netværk af globale leverandører og distributører giver unikke værdibaserede løsninger.

FOOD SOLUTIONS

MultiLine har både erfaringen og kompetencen inden for rådgivning og salg af maskiner, udstyr, emballager samt forbrugsvarer til markedet for bespisning i privat og offentligt regi.

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til borddækningstrends til efteråret, julen og det kommende nytår. Årets sæsonvarer byder på forskellige flotte designs, som passer til efteråret, julen og nytåret.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.