Catering

LØSNINGER TIL DIN CATERINGVIRKSOMHED

Uanset om dit køkken er stort, lille eller derimellem, så har MultiLine de løsninger, du skal bruge. Vores salgskonsulenter har mange års erfaring med rådgivning og optimering af præcis det sortiment, der kan bringe mere værdi til din forretning. Mange af dem er uddannede inden for kokkefaget eller i producentleddet og kender til vigtigheden af at udvælge de bedste og og mest totaløkonomiske forbrugsvarer til professionelle køkkener. 

PRODUKTOMRÅDER

■ Fødevareemballage
■ Aftørringsløsninger
■ Køkkenudstyr
■ Transportemballage

Der er mange muligheder inden for valg af emballager og forbrugsvarer til det professionelle køkken. Vi har et stort sortiment af forskellige emballage- og transportløsninger, og vi holder øjne og ører åbne for de nye muligheder som producenterne løbende udvikler.

FÅ RÅDGIVNING OM

■ Sortimentsopbygning og -optimering
■ Valg af bæredygtige løsninger
■ Maskiner til køkken & forpakning
■ Innovative emballageløsninger

Du kan altid trække på vores viden. Tag os med på valg af emballage, materialer eller omstilling til mere bæredygtige løsninger. Vi assisterer dig gerne med at finde de løsninger, der skaber værdi i forretningen.

HISTORIER FRA VORES KUNDER

Læs med og find inspiration fra andre kunder.

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Oplev forårets og sommerens trends inden for artikler til bordopdækning.  Årets sæsonvarer byder på forskellige muligheder, som strækker sig fra det sarte og afdæmpede, til blomstrende og farvemættede løsninger.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.