Catering

LØSNINGER TIL DIN CATERINGVIRKSOMHED

Uanset om dit køkken er stort, lille eller derimellem, så har MultiLine de løsninger, du skal bruge. Vores salgskonsulenter har mange års erfaring med rådgivning og optimering af præcis det sortiment, der kan bringe mere værdi til din forretning. Mange af dem er uddannede inden for kokkefaget eller i producentleddet og kender til vigtigheden af at udvælge de bedste og og mest totaløkonomiske forbrugsvarer til professionelle køkkener. 

PRODUKTOMRÅDER

■ Fødevareemballage
■ Aftørringsløsninger
■ Køkkenudstyr
■ Transportemballage

Der er mange muligheder inden for valg af emballager og forbrugsvarer til det professionelle køkken. Vi har et stort sortiment af forskellige emballage- og transportløsninger, og vi holder øjne og ører åbne for de nye muligheder som producenterne løbende udvikler.

FÅ RÅDGIVNING OM

■ Sortimentsopbygning og -optimering
■ Valg af bæredygtige løsninger
■ Maskiner til køkken & forpakning
■ Innovative emballageløsninger

Du kan altid trække på vores viden. Tag os med på valg af emballage, materialer eller omstilling til mere bæredygtige løsninger. Vi assisterer dig gerne med at finde de løsninger, der skaber værdi i forretningen.

HISTORIER FRA VORES KUNDER

Læs med og find inspiration fra andre kunder.

Læs vores case om hvordan du får ensartede opvaskeresultater, som sikrer dynamisk håndtering i opvasken til glæde for personalet. Ecolabs Apex kan potentielt reducere dine samlede udgifter til opvask med 10%.

Læs mere her

Læs om vores mulighed for at hjælpe dig med udvikling af dit brands visuelle profil på mange emballage former. Det understøtter dit brand og forstærker oplevelsen af din forretning, hvor der måske endda er direkte konkurrenter tæt ved.

Læs mere her

Læs om vores bæredygtige løsninger og om samspillet med virksomhedens generelle profilering. Vi oplever, at rigtig mange kunder efterspørger løsninger, hvor der er tænkt på den miljømæssige belastning, hvordan og hvor det er produceret samt hvordan efterbehandling og affalds-håndteringen af et produkt forløber.

Læs mere her

Læs vores case om skridsikre køkkengulve. Professionelle køkkengulve udsættes konsekvent for sprøjt og stænk af diverse væsker. Det giver ofte udfordringer med glatte og fedtede gulve, som udgør en potentiel risiko for personalet på gulvet.
I 35% af tilfældene varer uarbejds-dygtighed forårsaget af glide- eller faldulykker mindst en måned.

Læs mere her

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til borddækningstrends til efteråret, julen og det kommende nytår. Årets sæsonvarer byder på forskellige flotte designs, som passer til efteråret, julen og nytåret.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.