Catering

LØSNINGER TIL DIN CATERINGVIRKSOMHED

Uanset om dit køkken er stort, lille eller derimellem, så har MultiLine de løsninger, du skal bruge. Vores salgskonsulenter har mange års erfaring med rådgivning og optimering af præcis det sortiment, der kan bringe mere værdi til din forretning. Mange af dem er uddannede inden for kokkefaget eller i producentleddet og kender til vigtigheden af at udvælge de bedste og og mest totaløkonomiske forbrugsvarer til professionelle køkkener. 

PRODUKTOMRÅDER

■ Fødevareemballage
■ Aftørringsløsninger
■ Køkkenudstyr
■ Transportemballage

Der er mange muligheder inden for valg af emballager og forbrugsvarer til det professionelle køkken. Vi har et stort sortiment af forskellige emballage- og transportløsninger, og vi holder øjne og ører åbne for de nye muligheder som producenterne løbende udvikler.

FÅ RÅDGIVNING OM

■ Sortimentsopbygning og -optimering
■ Valg af bæredygtige løsninger
■ Maskiner til køkken & forpakning
■ Innovative emballageløsninger

Du kan altid trække på vores viden. Tag os med på valg af emballage, materialer eller omstilling til mere bæredygtige løsninger. Vi assisterer dig gerne med at finde de løsninger, der skaber værdi i forretningen.

HISTORIER FRA VORES KUNDER

Læs med og find inspiration fra andre kunder.

Læs vores case fra Jespers Torvekøkken hvor direktør Ronny Saul fortæller om vores samarbejde, pakkemaskiner og emballage.

Læs mere her

Læs med og hør Fælleskøkkenet fortælle om, hvordan vi har hjulpet dem med at finde den helt rigtige pakkeløsning.

Læs mere her

Læs med og hør Madskolen i Helsingør fortælle om deres vej fra engangsemballage til flergangsemballage.

Læs mere her

Fra jord til bord og tilbage igen med et kompostanlæg. Læs med og se, hvordan FGU Køge griber deres kompostering an.

Læs mere her

Vil du have ensartede opvaskeresultater? Og samtidigt spare op til 10% på dine udgifter til opvask? Så læs med her.

Læs mere her

Styrk dit brand med skræddersyet emballage. Vores Costum Print afdeling kan hjælpe dig med at stå ud af mængden.

Læs mere her

Dine køkkengulve er ofte glatte, og det øger risikoen for faldulykker. Læs med her, hvis du vil se en løsning, der kan komme det problem til livs.

Læs mere her

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.