Food Solutions

Hjem » Brancher » Foodservice & grossister » Food solution

LØSNINGER TIL private & offentlige storkøkkener

MultiLine har en dedikeret afdeling, som vi kalder Food Solutions. Den er til for kunder, som arbejder med komplekse løsninger og producerer store volumener. Det kræver indgående kendskab og brancheerfaring at rådgive om den bedste løsning inden for maskiner, køkkenudstyr, komplette emballageløsninger samt tilhørende forbrugsvarer. Det gør vi i tæt samarbejde, hvor sparring og nye løsninger vendes med udvalgte producenter.   

PRODUKTOMRÅDER

■ Alt inden for maskiner til storkøkkener
■ Alt inden for fødevareemballage
■ Alt inden for køkkenudstyr
■ Alt inden for de tilhørende forbrugsvarer

Det kræver viden og mange forskellige leverandører, når man skal opbygge og drive et professionelt storkøkken. Derfor er det en rigtig god ide at bruge MultiLine. Her finder du nemlig alt, hvad du skal bruge på ét og samme sted – uanset hvad du leder efter. 

FÅ RÅDGIVNING OM

■ Valg af maskiner
■ Affaldshåndtering
■ Produkter med omtanke for miljøet
■ Driftsoptimering

Få rådgivning af Food Solutions til at skabe den helt rigtige løsning. Vi sørger for, at den installeres og implementeres. Og efterfølgende kan du få en skræddersyet serviceaftale, som sikrer dig den mest optimale driftssikkerhed på din løsning. Det skaber sikkerhed og værdi. 

 

CONVENIENCE MAGASIN

I vores nye convenience magasin finder du inspiration til dit professionelle storkøkken. Hos os finder du alt fra storkøkkenudstyr, maskiner til pakning af dine convenience produkter til emballage med og uden tryk. Klik ind og bliv inspireret.

PRODUKTKATALOG

Vi har samlet alle vores emballage- og maskinløsninger i vores Food Solution katalog. Her får du et nemt overblik over vores mange muligheder indenfor storkøkkenmaskiner, lukkemaskiner, forseglingsmaskiner, kompostering mv.

Du er også altid velkommen til at kontakte os for yderligere rådgivning. Du kan kontakte Food Solution afdelingen direkte på foodsolution@multiline.dk.

HISTORIER FRA VORES KUNDER

Læs med og find inspiration fra andre kunder.

Læs vores case fra Jespers Torvekøkken hvor direktør Ronny Saul fortæller om vores samarbejde, pakkemaskiner og emballage.

Læs mere her

Læs med og hør Fælleskøkkenet fortælle om, hvordan vi har hjulpet dem med at finde den helt rigtige pakkeløsning.

Læs mere her

Læs med og hør Madskolen i Helsingør fortælle om deres vej fra engangsemballage til flergangsemballage.

Læs mere her

Fra jord til bord og tilbage igen med et kompostanlæg. Læs med og se, hvordan FGU Køge griber deres kompostering an.

Læs mere her

Styrk dit brand med skræddersyet emballage. Vores Costum Print afdeling kan hjælpe dig med at stå ud af mængden.

Læs mere her

Dine køkkengulve er ofte glatte, og det øger risikoen for faldulykker. Læs med her, hvis du vil se en løsning, der kan komme det problem til livs.

Læs mere her

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.