Grossister & Foodservice

LØSNINGER TIL GROSSISTER & FOODSERVICE

MultiLine er en del af rigtig mange grossisters forsyningskæde inden for non-food forbrugsvarer. Vores omfattende netværk af globale leverandører og distributionsmuligheder giver unikke muligheder og fordele på markeder, hvor konkurrencen er hård. Vores Account Managers sørger, sammen med et dedikeret kundeserviceteam, for at skabe de bedst mulige kategori-løsninger indkøbt til skarpe priser og leveret rettidigt.

PRODUKTOMRÅDER

■ 25 kategorier med forbrugsvarer
■ Alt inden for fødevareemballage
■ Alt inden for engangsartikler
■ Alt inden for aftørringsløsninger

Med mere end 19.500 varenumre på lageret i Sorø samt et stort sortiment af skaffevarer, har vi har sikkert også det, du efterspørger. Vores Category Managers søger altid efter nye innovative løsninger – så vi tager gerne udfordringen op, hvis der er noget, du mangler.

FÅ RÅDGIVNING OM

■ Sortimentsopdatering
■ Rådgivning omkring mere miljøvenlige produkter
■ Konsoliderede leverancer

Det kræver styring og årvågenhed at have det rette sortiment, der matcher markedets skiftende behov og sæsoner. MultiLines Key Account Managers er garant for fokus på dine løsninger. De vil udfordre med nyheder, markedsføring samt tiltag eller services, der styrker jeres konkurrenceevne.

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til de nyeste borddækningstrends for foråret og sommeren 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde til alt fra højtider, fester og traditioner

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.