Private virksomheder

Hjem » Brancher » Private virksomheder

LØSNINGER TIL HORECA, RENGØRINGS­BRANCHEN & PRIVAT ERHVERV

Vi samarbejder i dag med rigtig mange HoReCa-kunder, rengøringsselskaber og private virksomheder om at finde den helt rigtige sammensætning af forbrugsvarer. Om du er veletableret i markedet eller nystartet, ønsker en mere bæredygtig profil eller har fokus på optimering af omkostninger, så har vi den rigtige løsning. Mange års erfaring og en finger på pulsen omkring de nyeste trends på markedet giver dig kompetent sparring, når du handler med MultiLine. Vælg din branche herunder og bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

HOTEL, RESTAURANT & CAFE

Hos MultiLine finder du alt inden for borddækning, custom print-løsninger, udstyr til køkkenet, aftørrings- og rengøringsløsninger samt diverse hotelartikler. Vi har, hvad du skal bruge.

RENGØRINGSVIRKSOMHED

MultiLine har lang og dokumenteret erfaring med gennemprøvede løsninger til rengøringsselskaber samt rengøringsgrossister på det danske marked – lad os give en hånd med.  

PRIVAT ERHVERV

MultiLines omfattende sortiment af forbrugsvarer står til rådighed døgnet rundt via webshoppen. Du kan handle, når det passer dig og få alle dine forbrugsvarer ét sted – det er effektivt. 

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.