Hotel, restaurant og cafe

Hjem » Brancher » Private virksomheder » Hotel, restaurant & cafe

BRED VIFTE AF løsninger TIL HOTELLER, RESTAURANTER OG CAFEER

Hos MultiLine finder du de løsninger inden for forbrugsvarer, som indgår i den daglige drift igen og igen. Måske ikke lige de produkter, som du har den største interesse eller passion for. Og netop derfor skal trække på vores store erfaring med den rette sammensætning af sortimenter til HoReCa-branchen. Det kan være inden for udstyr, borddækning, hygiejne- og rengøringsløsninger. Brug din tid på at skabe værdi, hvor det giver mening for dig og lad os om at klare forbrugsvarerne, som trods alt er et vigtigt element i driften.

PRODUKTOMRÅDER

■ Alt i aftørring og rengøring
■ Alt i Take Away-emballage
■ Borddækning og køkkenudstyr
■ Hotelkosmetik-serier

Vi har det, du skal bruge, når dine gæster skal føle sig hjemme. Om det er professionelle hygiejneløsninger, som mange vægter højt eller borddækningsartikler, der skaber den rette stemning, så har vi markedets største udvalg.

FÅ RÅDGIVNING OM

■ Aftørring, rengøring og hygiejne
■ Take Away sortiment
■ Grøn omstilling og bæredygtighed
■ Køkkenudstyr

Træk på vores mangeårige erfaring fra branchen og se de mange publikationer vi har inden for området. Der finder du målrettet indhold omkring fødevareemballager, Take Away, bæredygtighed, Custom Print der styrker dit brand samt hotelkosmetik og accessories. 

HISTORIER FRA VORES KUNDER

Læs med og find inspiration fra andre kunder.

Læs vores case om hvordan du får ensartede opvaskeresultater, som sikrer dynamisk håndtering i opvasken til glæde for personalet. Ecolabs Apex kan potentielt reducere dine samlede udgifter til opvask med 10%.

Læs mere her

Læs om vores mulighed for at hjælpe dig med udvikling af dit brands visuelle profil på mange emballage former. Det understøtter dit brand og forstærker oplevelsen af din forretning, hvor der måske endda er direkte konkurrenter tæt ved.

Læs mere her

Læs om vores bæredygtige løsninger og om samspillet med virksomhedens generelle profilering. Vi oplever, at rigtig mange kunder efterspørger løsninger, hvor der er tænkt på den miljømæssige belastning, hvordan og hvor det er produceret samt hvordan efterbehandling og affalds-håndteringen af et produkt forløber.

Læs mere her

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til borddækningstrends til efteråret, julen og det kommende nytår. Årets sæsonvarer byder på forskellige flotte designs, som passer til efteråret, julen og nytåret.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.