Privat erhverv

Hjem » Brancher » Private virksomheder » Privat erhverv

Køb alle dine forbrugsvarer ét sted

Med mere end 15.000 varenumre på lager har vi de forbrugsvarer, du skal bruge. Om det er til kontormiljøer, produktion og fremstilling eller liberale serviceerhverv, så behøver du kun at handle ét sted. Vores webshop gør det nemt at handle, når det passer dig – den er åben døgnet rundt. Og husk at sige til hvis du har brug for en hånd til at finde den rigtige løsning. Vi er klar med både konsulenter og kundeservice, som du frit kan trække på via telefon eller på LiveChat. 

PRODUKTOMRÅDER

■ Alt til bordet og køkkenregionen
■ Aftørring, rengøring og hygiejne
■ Poser, sække og affaldssortering
■ Forbrugsvarer til kontorområdet

Hos MultiLine gør vi en dyd ud af at være opdaterede på de nyeste trends, og du kan regne med, at vores løsninger overholder gældende regler og love. Alt er dokumenteret, og information om alle varer er inden for rækkevidde via computer eller mobiltelefon.

FÅ RÅDGIVNING OM

■ Mere miljøvenlige produkter
■ Rengørings- og hygiejneløsninger
■ Optimering af nuværende sortiment
■ Custom Print – få dit brand frem

Du er meget velkommen til at kontakte os for rådgivning inden for dit specifikke område. Vores 25 varekategorier opdateres løbende, og du kan finde inspiration i vores store katalogproduktioner inden for forbrugsvarer, køkkenudstyr og meget mere her på siden.

HISTORIER FRA VORES KUNDER

Læs med og find inspiration fra andre kunder.

Læs vores case om samarbejdet med et større hotel som reducerede deres toiletpapirsforbrug med 40% og forhindrede større udgifter forbundet med tilstoppede toiletter. En ensartet løsning på fælles-faciliteter og værelser, der giver et samlet ensartet udtryk samt letter bestilling og administration.

Læs mere her

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til de nyeste borddækningstrends for foråret og sommeren 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde til alt fra højtider, fester og traditioner

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.