Rengøringsvirksomhed

Hjem » Brancher » Private virksomheder » Rengøringsvirksomhed

Bredt, dybt og veldokumenteret rengøringssortiment 

MultiLine er den foretrukne samarbejdspartner for en stor del af rengøringsbranchen. Mange års erfaring og konsulenter, som kender branchen indefra er for mange vejen til et godt og professionelt samarbejde. Læg dertil at vi samarbejder  med markedets bedste producenter af både kemi, aftørringsløsninger, rekvisitter og maskiner, som sørger for at vi altid har de nyeste og mest innovative løsninger til rådighed. I vores webshop kan du handle alle dine forbrugsvarer ét sted til et ubegrænset antal leveringsadresser.

PRODUKTOMRÅDER

■ Alt i aftørring og dispensere
■ Alt i rengøringsmidler og desinfektion
■ Alt i rengøringsrekvisitter 
■ Stort udvalg af maskiner og affaldssortering

Med mere end 15.000 varenumre på lager har vi også det, du skal bruge. Al nødvendig dokumentation er en del af pakken, og den er tilgængelig døgnet rundt, ligesom at opdateringer foretages pr. automatik, så du kan være tryg ved de valgte løsninger.

FÅ RÅDGIVNING OM

■ Produktanvendelse og -træning
■ Rengøringsplaner
■ En mere bæredygtig produktprofil
■ Sortimentsoptimering

Vi har mange års erfaring, og du kan altid trække på vores viden. Vi kan bl.a. assistere med at implementere løsninger inden for desinfektion og hygiejneoptimering, som igen skaber værdi for dine kunder. 

HISTORIER FRA VORES KUNDER

Læs med og find inspiration fra andre HoReCa kunder.

Læs vores case fra et større dansk konference sted, som havde behov for at optimere personalets tidsforbrug på genopfyldning af papir til håndaftørring ved toiletfaciliteterne på stedet. De gik fra 3 gange opfyldning til 1 gang dagligt med en løsning fra Tork PeakServe.

Læs mere her

Læs vores case om samarbejdet med et større hotel som reducerede deres toiletpapirsforbrug med 40% og forhindrede større udgifter forbundet med tilstoppede toiletter. En ensartet løsning på fælles-faciliteter og værelser, der giver et samlet ensartet udtryk samt letter bestilling og administration.

Læs mere her

Læs vores case om skridsikre køkkengulve. Professionelle køkkengulve udsættes konsekvent for sprøjt og stænk af diverse væsker. Det giver ofte udfordringer med glatte og fedtede gulve, som udgør en potentiel risiko for personalet på gulvet.
I 35% af tilfældene varer uarbejds-dygtighed forårsaget af glide- eller faldulykker mindst en måned.

Læs mere her

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.