Hotel, restaurant og cafe

Hjem » Cases » test

BRED VIFTE AF løsninger TIL HOTELLER, RESTAURANTER OG CAFEER

Hos MultiLine finder du de løsninger inden for forbrugsvarer, som indgår i den daglige drift igen og igen. Måske ikke lige de produkter, som du har den største interesse eller passion for. Og netop derfor skal trække på vores store erfaring med den rette sammensætning af sortimenter til HoReCa-branchen. Det kan være inden for udstyr, borddækning, hygiejne- og rengøringsløsninger. Brug din tid på at skabe værdi, hvor det giver mening for dig og lad os om at klare forbrugsvarerne, som trods alt er et vigtigt element i driften.

PRODUKTOMRÅDER

■ Alt i aftørring og rengøring
■ Alt i Take Away-emballage
■ Borddækning og køkkenudstyr
■ Hotelkosmetik-serier

Vi har det, du skal bruge, når dine gæster skal føle sig hjemme. Om det er professionelle hygiejneløsninger, som mange vægter højt eller borddækningsartikler, der skaber den rette stemning, så har vi markedets største udvalg.

FÅ RÅDGIVNING OM

■ Aftørring, rengøring og hygiejne
■ Take Away sortiment
■ Mere miljøvenlige produkter
■ Køkkenudstyr

Træk på vores mangeårige erfaring fra branchen og se de mange publikationer vi har inden for området. Der finder du målrettet indhold omkring fødevareemballager, Take Away, mere miljøvenlige produkter, Custom Print der styrker dit brand samt hotelkosmetik og accessories. 

HISTORIER FRA VORES KUNDER

Læs med og find inspiration fra andre kunder.

Vores kaffe to-go løsning fik salget af kaffe til at stige med 200% samtidig med at kundetilfredsheden steg 5%-point. Læs mere her.

Læs mere her

Hvordan gør man lige med den affaldssortering? Læs med og se, hvordan Thorupstrand Fiskehus har grebet affaldssorteringen an.

Læs mere her

Fra jord til bord og tilbage igen med et kompostanlæg. Læs med og se, hvordan FGU Køge griber deres kompostering an.

Læs mere her

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.