UDFORDRING

Bæredygtighed er et aktuelt emne, som rigtig mange tager en aktiv del i at støtte.

Vi oplever, at rigtig mange kunder efterspørger løsninger, hvor der er tænkt på den miljømæssige belastning, hvordan og hvor det er produceret samt hvordan efterbehandling og affalds-håndteringen af et produkt forløber.

Bæredygtige løsninger findes i alt fra kemiprodukter til bionedbrydelige emballageløsninger, hvor bestik, servietter og service er miljøcertificeret samt i komposterbare materialer der til sidst ender som muld.

MULTILINES BUD

MultiLine har stor erfaring med bæredygtige produktløsninger.

Bambus og sukkerrørsemballage er meget oppe i tiden og sender et meget visuelt og naturligt signal. Mange af produkterne kan komposteres.

Vi har mange forskellige typer kaffe, hvor oprindelse, håndtering og fremstilling er certificeret, som værende bæredygtig med fokus på ordentlige forhold for arbejderne og miljøet på plantagerne.

Inden for borddækning er der løsninger baseret på 100% genbrugspapir, uden blegemidler og farvestoffer. Hør mere om dine muligheder.

LØSNING

■ Bæredygtighed

■ Branding & signalpolitik

■ Miljøbevidsthed

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til borddækningstrends til efteråret, julen og det kommende nytår. Årets sæsonvarer byder på forskellige flotte designs, som passer til efteråret, julen og nytåret.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.