BÆREDYGTIGHED ER ET HØJAKTUELT EMNE

Bæredygtighed er et aktuelt emne, som rigtig mange går op i i dag.

Vi oplever, at rigtig mange kunder efterspørger løsninger, hvor der er tænkt på den miljømæssige belastning, hvordan og hvor det er produceret, samt hvordan efterbehandling og affaldshåndteringen af et produkt forløber.

Vi kan tilbyde mere miljøvenlige løsninger indenfor alt fra kemiprodukter til bionedbrydelige emballageløsninger, hvor bestik, servietter og service er miljøcertificeret samt i materialer, som ved korrekt bortskaffelse kan komposteres.

VI HAR MANGE LØSNINGER MED OMTANKE FOR MILJØET

MultiLine har stor erfaring med forskellige typer af produktløsninger med forskellige miljømæssige fortrin, og vi hjælper dig gerne med at finde rundt i de mange produkttyper.

Bambus og sukkerrørsemballage er meget oppe i tiden og sender et meget visuelt og naturligt signal. Mange af produkterne kan komposteres ved korrekt bortskaffelse.

Vi har mange forskellige typer kaffe, hvor oprindelse, håndtering og fremstilling er certificeret, som værende bæredygtig med fokus på ordentlige forhold for arbejderne og miljøet på plantagerne.

Inden for borddækning kan vi tilbyde løsninger baseret på 100% genbrugspapir, uden blegemidler og farvestoffer.

LØSNING

■ Produkter med et bæredygtigt fokus

■ Branding & signalpolitik

■ Miljøbevidsthed

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.