Cateringartikler til jul & nytår

Cateringartikler til jul & nytår

Er du klar til sæsonens travlhed? Rigtig mange har fået øjnene op for at få leveret jule- og nytårsmenuerne udefra. Det er nemt, kvaliteten er høj, og diverse nedlukninger har vænnet kunderne til at gå nye veje. Så det er nu, der skal tages stilling, til hvilke typer emballager der er behov for – og hvilke mængder der skal bestilles. Jul og nytår kommer hurtigt, så tøv ikke med tage fat i os.


Vi har sammensat et sortiment til dig med alt, hvad du skal bruge:

Portionsanretninger & nedpakningsemballager
Vi har et bredt og dybt sortiment af fødevareemballager til portionsanretning samt tilhørende transportemballager, der er skræddersyet til cateringopgaver for restauranter og cafeer. Vi har samlet et udvalg af muligheder, som omfatter flerrums-bakker, fade, bægre og bøtter i materialer, der præsenterer de anrettede menuer samt tilbehøret bedst muligt. Og så selvfølgelig flere forskellige løsninger til at transportere dem.

Større mængder & transportemballager
Hvis der produceres mad til højtiden i større volumener, så kan vi også sagtens give en hånd med. I hvert fald inden for bespisningsløsninger med store bakker i både CPET og aluminium samt bakker, som er fremstillet i træfibermasse. Dertil transport- og termokasser afhængigt af behovet for opbevaringen af både kolde og varme retter.

Skynd dig ind og find sortimentet lige herunder.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på servietter til jul

Kampagne på servietter til jul

Få julestemningen frem i din borddækning med Natural Charm servietterne fra Duni. Lige nu finder du de flotte juleservietter til en ekstra god kampagnepris. Kampagnen gælder til og med 22. dec.

Læs mere
Alt til jul og nytår

Alt til jul og nytår

Vinterens mange festlige højtider venter forude, og vi har fundet vores mest populære publikationer frem til dig med alt, hvad du skal bruge til julen og nytåret. Du kan læse mere og finde vores udvalg til sæsonen lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til borddækningstrends til efteråret, julen og det kommende nytår. Årets sæsonvarer byder på forskellige flotte designs, som passer til efteråret, julen og nytåret.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.