DU HAR FLERE MULIGHEDER FOR AT KONTAKTE OS

Kontakt os her for generelle spørgsmål

Skriv direkte til os ved at bruge denne kontaktformular. Haster det som ind i helvede så ring på telefon 7010 7700 eller anvend LiveChat.

Bliv oprettet som kunde og få webshop adgang

Som virksomhed kommer du nemt i gang med at handle hos os. Du bliver normalt oprettet som kunde inden for 1 arbejdsdag.

Webshop adgang for MultiLine kunder

Er du allerede oprettet som kunde, men mangler webshop adgang eller ønsker tilrettelser til eksisterende konto.

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.