Få styr på dit lager

Få styr på dit lager med Tonon – bestil et gratis tjek

Vil du have optimeret og ryddet op på dit lager, i dit kølerum eller frostrum? Så bestil et besøg fra din konsulent og en ekspert fra TONON, som kan hjælpe dig med at øge din lagerkapacitet, tidseffektivitet og sikkerheden på dit lager. Med TONON’s gennemtænkte reol- og rullevognssystemer er der nemlig tænkt på det hele.

Tilbuddet gælder til og med 31. marts 2023.

Kontakt din MultiLine konsulent og bestil dit gratis tjek.

RELATEREDE NYHEDER

Nyt krav om affaldssortering

Nyt krav om affaldssortering

Fra 31. december 2022 er det et krav, at affaldsproducerende virksomheder skal sortere deres husholdningslignende affald. Beholderne man vælger at sortere i skal mærkes med piktogrammer.

Læs mere
Spandeposer af genbrugsplast

Spandeposer af genbrugsplast

Vi har glædet os til at præsentere dig for en ny serie af spandeposer, som er lavet af 100% genbrugssplast. Poserne er produceret med omtanke og cirkulært fokus. Du kan læse mere her.

Læs mere
Emballager til e-handel

Emballager til e-handel

Leder du efter emballager til forsendelser? Vi har samlet vores udvalgte sortiment af emballager til forsendelser lige her, så du kan finde den helt rigtige løsning til din forretning. Skynd dig ind og find vores udvalg.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til borddækningstrends til efteråret, julen og det kommende nytår. Årets sæsonvarer byder på forskellige flotte designs, som passer til efteråret, julen og nytåret.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.