Få logo på din emballage

Få tryk på din emballage

Lad dig inspirere i vores nye katalog med flotte eksempler på emballage med tryk. Vi kan tilpasse emballagen og designet efter dine ønsker, så dit brand står helt skarpt. Hos os kan det meste lade sig gøre. Vi hjælper dig igennem processen fra indledende skitser til færdigproduceret design. Vi har lavet mange forskellige emballageløsninger til vores kunder igennem tiden, og lidt af det kan du se i vores katalog.


EKSEMPLER PÅ POPULÆRE VAREKATEGORIER I KATALOGET

Bokse/æsker/sleeves

Vi tilbyder bokse, æsker og sleeves, som laves specielt til dit produkt. Vi skræddersyer emballagen og designet, så det matcher kvaliteten af dit produkt. Der er 4-5 ugers levering på skræddersyede bokse, æsker og sleeves i 1-4 farver. Tag et kig i vores katalog og få inspiration til din emballage med tryk.

Kaffekopper

Vi designer mange kaffekopper, og i vores portefølje finder du blandt andet den ikoniske Joe & The Juice kaffekop. Vi hjælper dig hele vejen fra idé til færdigt design. Skal dit brand stå skarpt i gadebilledet? Så er en custom made kaffekop to go et god bud. Tag et kig i vores katalog og find inspiration til skræddersyet emballage.

RELATEREDE NYHEDER

Borddækning efterår/jul 2021

Borddækning efterår/jul 2021

Det nye katalog er på gaden og indeholder 28 siders inspiration til, hvordan du dækker et flot bord. Oplev de nye sæsonvarer inden for servietter, duge og lys. Der er masser af muligheder i flotte farver, der matcher sæsonen.

Læs mere
Mad & borddækningstrends fra hele verden

Mad & borddækningstrends fra hele verden

Så er Churchills populære Food Insights 2021 katalog landet, og det er fyldt med spændende trends fra hele verden og selvfølgelig en masse inspiration til din borddækning. Læs med og bliv inspireret af alle verdens køkkener.

Læs mere
En lille maskine med stor effekt

En lille maskine med stor effekt

Vi har glædet os til at præsentere jer for den nye Swingo 250µicro – en lille maskine med stor effekt. Den nye TASKI Swingo vil trods sin lille størrelse transformere udseendet af dine gulve til glæde og gavn for de brugere, der betræder dem.

Læs mere

» SE ALLE PUBLIKATIONER HER

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Efteråret og vinterens højtider skal fejres, og stærke traditioner fortjener et veldækket bord. Find inspiration til din borddækning i vores katalog.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.