Få logo på din emballage

Få tryk på din emballage

Lad dig inspirere i vores nye katalog med flotte eksempler på emballage med tryk. Vi kan tilpasse emballagen og designet efter dine ønsker, så dit brand står helt skarpt. Hos os kan det meste lade sig gøre. Vi hjælper dig igennem processen fra indledende skitser til færdigproduceret design. Vi har lavet mange forskellige emballageløsninger til vores kunder igennem tiden, og lidt af det kan du se i vores katalog.


EKSEMPLER PÅ POPULÆRE VAREKATEGORIER I KATALOGET

Bokse/æsker/sleeves

Vi tilbyder bokse, æsker og sleeves, som laves specielt til dit produkt. Vi skræddersyer emballagen og designet, så det matcher kvaliteten af dit produkt. Der er 4-5 ugers levering på skræddersyede bokse, æsker og sleeves i 1-4 farver. Tag et kig i vores katalog og få inspiration til din emballage med tryk.

Kaffekopper

Vi designer mange kaffekopper, og i vores portefølje finder du blandt andet den ikoniske Joe & The Juice kaffekop. Vi hjælper dig hele vejen fra idé til færdigt design. Skal dit brand stå skarpt i gadebilledet? Så er en custom made kaffekop to go et god bud. Tag et kig i vores katalog og find inspiration til skræddersyet emballage.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på Katrin toiletpapir

Kampagne på Katrin toiletpapir

Katrin fejrer 50 års fødselsdag og frem til og med september 2024 kan du gøre en ekstraordinær god handel på toiletpapir – og få køkkenruller med i købet.

Læs mere
Er du klar til kontrol?

Er du klar til kontrol?

Bliv klar til kontrol med en Tork W4 fødevaregodkendt aftørringsklud til spotpris og en gratis dispenser. Men skynd dig – tilbuddet gælder kun til og med august.

Læs mere
Postevand med lavere klimaaftryk

Postevand med lavere klimaaftryk

Postevand er postevand tappet i Danmark. Emballagen består af 97% plantebaserede materialer, og så er klimaftrykket dokumenteret lavere. Læs mere lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.