Få logo på din emballage

Få tryk på din emballage

Lad dig inspirere i vores nye katalog med flotte eksempler på emballage med tryk. Vi kan tilpasse emballagen og designet efter dine ønsker, så dit brand står helt skarpt. Hos os kan det meste lade sig gøre. Vi hjælper dig igennem processen fra indledende skitser til færdigproduceret design. Vi har lavet mange forskellige emballageløsninger til vores kunder igennem tiden, og lidt af det kan du se i vores katalog.


EKSEMPLER PÅ POPULÆRE VAREKATEGORIER I KATALOGET

Bokse/æsker/sleeves

Vi tilbyder bokse, æsker og sleeves, som laves specielt til dit produkt. Vi skræddersyer emballagen og designet, så det matcher kvaliteten af dit produkt. Der er 4-5 ugers levering på skræddersyede bokse, æsker og sleeves i 1-4 farver. Tag et kig i vores katalog og få inspiration til din emballage med tryk.

Kaffekopper

Vi designer mange kaffekopper, og i vores portefølje finder du blandt andet den ikoniske Joe & The Juice kaffekop. Vi hjælper dig hele vejen fra idé til færdigt design. Skal dit brand stå skarpt i gadebilledet? Så er en custom made kaffekop to go et god bud. Tag et kig i vores katalog og find inspiration til skræddersyet emballage.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på servietter til jul

Kampagne på servietter til jul

Få julestemningen frem i din borddækning med Natural Charm servietterne fra Duni. Lige nu finder du de flotte juleservietter til en ekstra god kampagnepris. Kampagnen gælder til og med 22. dec.

Læs mere
Alt til jul og nytår

Alt til jul og nytår

Vinterens mange festlige højtider venter forude, og vi har fundet vores mest populære publikationer frem til dig med alt, hvad du skal bruge til julen og nytåret. Du kan læse mere og finde vores udvalg til sæsonen lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til borddækningstrends til efteråret, julen og det kommende nytår. Årets sæsonvarer byder på forskellige flotte designs, som passer til efteråret, julen og nytåret.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.