Få logo på din emballage

Få tryk på din emballage

Lad dig inspirere i vores nye katalog med flotte eksempler på emballage med tryk. Vi kan tilpasse emballagen og designet efter dine ønsker, så dit brand står helt skarpt. Hos os kan det meste lade sig gøre. Vi hjælper dig igennem processen fra indledende skitser til færdigproduceret design. Vi har lavet mange forskellige emballageløsninger til vores kunder igennem tiden, og lidt af det kan du se i vores katalog.


EKSEMPLER PÅ POPULÆRE VAREKATEGORIER I KATALOGET

Bokse/æsker/sleeves

Vi tilbyder bokse, æsker og sleeves, som laves specielt til dit produkt. Vi skræddersyer emballagen og designet, så det matcher kvaliteten af dit produkt. Der er 4-5 ugers levering på skræddersyede bokse, æsker og sleeves i 1-4 farver. Tag et kig i vores katalog og få inspiration til din emballage med tryk.

Kaffekopper

Vi designer mange kaffekopper, og i vores portefølje finder du blandt andet den ikoniske Joe & The Juice kaffekop. Vi hjælper dig hele vejen fra idé til færdigt design. Skal dit brand stå skarpt i gadebilledet? Så er en custom made kaffekop to go et god bud. Tag et kig i vores katalog og find inspiration til skræddersyet emballage.

RELATEREDE NYHEDER

Flotte Sizoweb bordløbere

Flotte Sizoweb bordløbere

Skal der være fest? Så er de flotte Sizoweb bordløbere til bordet oplagte. Skab en smuk kontrast til en underliggende dug eller bordplade. Fås i flere farver, så det matcher dit arrangement.

Læs mere
Borddækning forår & sommer

Borddækning forår & sommer

Så er vores borddækningskatalog forår og sommer 2023 på gaden. Kataloget er fyldt med inspiration til din borddækning i den lyse tid, og du finder masser af flotte designs til enhver lejlighed.

Læs mere
Gode tilbud

Gode tilbud

Lige nu finder du en masse gode tilbud i vores tilbudsavis med blandede restvarer. Tilbuddene gælder så længe lager haves, så det er med at komme først til de bedste tilbud.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til de nyeste borddækningstrends for foråret og sommeren 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde til alt fra højtider, fester og traditioner

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.