Få logo på din emballage

Få tryk på din emballage

Lad dig inspirere i vores nye katalog med flotte eksempler på emballage med tryk. Vi kan tilpasse emballagen og designet efter dine ønsker, så dit brand står helt skarpt. Hos os kan det meste lade sig gøre. Vi hjælper dig igennem processen fra indledende skitser til færdigproduceret design. Vi har lavet mange forskellige emballageløsninger til vores kunder igennem tiden, og lidt af det kan du se i vores katalog.


EKSEMPLER PÅ POPULÆRE VAREKATEGORIER I KATALOGET

Bokse/æsker/sleeves

Vi tilbyder bokse, æsker og sleeves, som laves specielt til dit produkt. Vi skræddersyer emballagen og designet, så det matcher kvaliteten af dit produkt. Der er 4-5 ugers levering på skræddersyede bokse, æsker og sleeves i 1-4 farver. Tag et kig i vores katalog og få inspiration til din emballage med tryk.

Kaffekopper

Vi designer mange kaffekopper, og i vores portefølje finder du blandt andet den ikoniske Joe & The Juice kaffekop. Vi hjælper dig hele vejen fra idé til færdigt design. Skal dit brand stå skarpt i gadebilledet? Så er en custom made kaffekop to go et god bud. Tag et kig i vores katalog og find inspiration til skræddersyet emballage.

RELATEREDE NYHEDER

Fra affald til kompost

Fra affald til kompost

Vidste du, at 45-55% af alt affald kan komposteres? På bare 24-48 timer forvandler dit affald sig til den fineste kompost, og du nedbringer samtidig dine affaldsomkostninger betydeligt. Klik ind og se vores løsninger.

Læs mere
Basis-køkkenudstyr til hurtig levering

Basis-køkkenudstyr til hurtig levering

Vi har samlet et udvalg af køkkenudstyr, som vi ved er basis og uundværligt i ethvert køkken. Varerne kan du bestille med dag til dag-levering sammen med dine øvrige forbrugsvarer. Gå på opdagelse i sortimentet lige her.

Læs mere
Tavler & skilte til din butik

Tavler & skilte til din butik

Mangler du et skilt til din virksomhed, butik, café eller messestand? Så gå på opdagelse i vores store udvalg af skilte, hvor du finder et solidt udvalg inden for gadeskilte, LED-skilte, caféskilte og -tavler. Skynd dig ind og find inspiration i vores udvalg til din butik her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Oplev forårets og sommerens trends inden for artikler til bordopdækning.  Årets sæsonvarer byder på forskellige muligheder, som strækker sig fra det sarte og afdæmpede, til blomstrende og farvemættede løsninger.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.