Flotte Sizoweb bordløbere

Flotte bordløbere til kreativ borddækning

Skal der dækkes op til konfirmation, bryllup, fest eller noget helt andet? Så prøv de flotte Sizoweb bordløbere, som kan give en smuk kontrast til en underliggende dug eller bordplade.

Sizoweb bordløberne findes i flere forskellige farver; creme, guld, hvid, kobber, mørkegrøn, rød, mørkeblå, sort, sølv og bordeaux, så du kan finde lige den kombination, der passer til dit arrangement.

Skab den perfekte feststemning med en Sizoweb bordløber på dit bord

Bordløberne fra Sizoweb er nemme at bruge og rengøre efter brug, og så kan de nemt tilpasses til bordets størrelse. Bordløberen kan dekoreres med blomster, lys eller andre dekorationer for at give din borddækning et personligt præg.

Du finder udvalget af Sizoweb bordløbere lige herunder.

RELATEREDE NYHEDER

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.