Flotte Sizoweb bordløbere

Flotte bordløbere til kreativ borddækning

Skal der dækkes op til konfirmation, bryllup, fest eller noget helt andet? Så prøv de flotte Sizoweb bordløbere, som kan give en smuk kontrast til en underliggende dug eller bordplade.

Sizoweb bordløberne findes i flere forskellige farver; creme, guld, hvid, kobber, mørkegrøn, rød, mørkeblå, sort, sølv og bordeaux, så du kan finde lige den kombination, der passer til dit arrangement.

Skab den perfekte feststemning med en Sizoweb bordløber på dit bord

Bordløberne fra Sizoweb er nemme at bruge og rengøre efter brug, og så kan de nemt tilpasses til bordets størrelse. Bordløberen kan dekoreres med blomster, lys eller andre dekorationer for at give din borddækning et personligt præg.

Du finder udvalget af Sizoweb bordløbere lige herunder.

RELATEREDE NYHEDER

Borddækning forår & sommer

Borddækning forår & sommer

Så er vores borddækningskatalog forår og sommer 2023 på gaden. Kataloget er fyldt med inspiration til din borddækning i den lyse tid, og du finder masser af flotte designs til enhver lejlighed.

Læs mere
Gode tilbud

Gode tilbud

Lige nu finder du en masse gode tilbud i vores tilbudsavis med blandede restvarer. Tilbuddene gælder så længe lager haves, så det er med at komme først til de bedste tilbud.

Læs mere
Få styr på dit lager

Få styr på dit lager

Frem til 31. marts 2023 kan du bestille et GRATIS besøg af din konsulent og en ekspert fra TONON, som kan hjælpe dig med at optimere dit lager, kølerum eller frostrum. Læs mere om tilbuddet lige her.

Læs mere