Kampagnepriser på Churchill porcelæn

Churchill porcelæn til gode priser

Hos os finder du et bredt sortiment af unikke produkter fra Churchill, og du kan gøre en rigtig god handel på Churchill porcelæn frem til og med 31. juli 2021. Kampagnetilbuddet er blevet til i samarbejde med Churchill, der sænker vores kostpriser markant på serierne Stonecast, Studio Print og Emerge frem til og med 31 juli 2021.

Den besparelse giver vi videre til dig!

Oplev de tre serier i vores katalog og gå på opdagelse i Churchills øvrige univers via de mange links på side 11.

Kontakt din MultiLine konsulent, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille disse unikke og smukke produkter. Du kan også besøge vores showroom i Sorø, hvor du kan se og røre ved de unikke produkter.

RELATEREDE NYHEDER

Tork borddækning

Tork borddækning

Vi har udvidet sortimentet af servietter, duge og tilbehør fra Tork – og vi synes, at du skulle prøve at opleve den gode kvalitet. Derfor tilbyder vi 50% rabat på din ordre nr. 2 frem til 31.08.21. Klik ind og bliv inspireret af Tork universet, som byder på flotte farver.

Læs mere
Borddækning forår/sommer 2021

Borddækning forår/sommer 2021

Det nye katalog er på gaden og indeholder 36 sider inspiration til, hvordan du dækker et flot bord. Oplev de nye sæsonvarer inden for servietter, duge og lys. Der er masser af muligheder i friske farver der matcher den lyse tid

Læs mere
Take Away emballage

Take Away emballage

Vi har et stort udvalg af take away emballage. Hos os finder du pizzaæsker, bakker, poser, skåle, bægre, bæreposer og meget mere. Vi har en del af vores udvalg i forskellige kataloger, så du kan finde inspiration til din take away emballage.

Læs mere

» SE ALLE PUBLIKATIONER HER

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Med foråret kommer lyset tilbage, og vores højtider skal fejres. Stærke traditioner fortjener et veldækket bord, og der er masser af designs i friske farver.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.