Mød medarbejderne

VORES TEAM

MultiLine er en arbejdsplads med et godt fællesskab og højt til loftet. Men tag det ikke fra os. Hør hvad vores medarbejdere fortæller, om MultiLine som arbejdsplads.

DET SIGER MEDARBEJDERNE

HVAD LEDER VI EFTER HOS EN NY MEDARBEJDER?

Udover at dine faglige kompetencer skal være i orden, så er det vigtigt for os, at du passer ind i vores stærke kultur, og at du kan se dig selv i vores værdier.
For at blive en del af MultiLine holdet skal du have en positiv indstilling, en naturlig nysgerrighed og villighed til at lære nyt. Hos os finder du rummelighed, gensidig respekt og engagement.
Kan du se dig selv i det ovenstående? Så er der en god chance for, at du vil trives hos os.

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.