Mød medarbejderne

VORES TEAM

MultiLine er en arbejdsplads med et godt fællesskab og højt til loftet. Men tag det ikke fra os. Hør hvad vores medarbejdere fortæller, om MultiLine som arbejdsplads.

DET SIGER MEDARBEJDERNE

HVAD LEDER VI EFTER HOS EN NY MEDARBEJDER?

Udover at dine faglige kompetencer skal være i orden, så er det vigtigt for os, at du passer ind i vores stærke kultur, og at du kan se dig selv i vores værdier.
For at blive en del af MultiLine holdet skal du have en positiv indstilling, en naturlig nysgerrighed og villighed til at lære nyt. Hos os finder du rummelighed, gensidig respekt og engagement.
Kan du se dig selv i det ovenstående? Så er der en god chance for, at du vil trives hos os.

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til de nyeste borddækningstrends for foråret og sommeren 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde til alt fra højtider, fester og traditioner

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.