HER FINDER DU VORES MEST POPULÆRE PUBLIKATIONER

Du har altid adgang til opdateret information hos MultiLine. Vi producerer og opdaterer løbende vores informationsmateriale, så du kan få gode råd og vejledning til nem handel.

Vi stiller gerne vores viden til rådighed og har dygtige indkøbere og salgskonsulenter, der arbejder for at sikre dig de bedste løsninger til din forretning. Er der noget, du mangler eller kræves der mere uddybende viden, kan vi trække på vores netværk af professionelle leverandører. Du er altid velkommen til at kontakte din konsulent eller kundeservice i Sorø på telefon 7010 7700 eller kundeservice i Randers på telefon 8711 1400.

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Med omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med mere omtanke for miljøet? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats til gavn for miljøet.

» Borddækning

Så er det blevet tid til at lancere de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde til alt fra højtider, fester og traditioner i den mørke tid.

» Food Solutions katalog

Vi har mange års erfaring og dokumenteret kompetence inden for rådgivning og salg af maskiner, udstyr, emballager samt øvrige forbrugsvarer til bespisningsindustrien. Fra mindre løsninger til helt store totalløsninger.

» Convenience magasin

I vores nye convenience magasin finder du inspiration til dit professionelle storkøkken. Hos os finder du alt fra storkøkkenudstyr, maskiner til pakning af dine convenience produkter til emballage med og uden tryk. Klik ind og bliv inspireret.

» Affaldssortering

Her kan du se flere af vores løsninger inden for affaldssortering. Der er mange muligheder for at kildesortere affald og dermed understøtte både genanvendelse og genbrug af det, vi smider ud.

 

» Produkt- og fødevaresikkerhed

Der stilles i dag store krav til produkt- og fødevaresikkerhed. Det er tidskrævende at holde sig fuldt opdateret, og lovgivningen på området er både omfangsrig og kompleks. Heldigvis kan du få en hjælpende hånd fra MultiLine – læs mere her.

» Verive produktsortiment

Vi hjælper dig med at træffe det bedste valg, når du gerne vil handle mere ansvarligt og med omtanke for miljøet. Læs mere om hvad Verive forpligtelser sig til, og hvordan produktløsningerne kan minimere din virksomheds miljøpåvirkning på forskellig vis afhængigt af det enkelte produkt.

» Maskiner til rengøring

Hos MultiLine finder du markedets førende mærker inden for maskiner til effektiv rengøring. Du kan handle et stort program af maskiner og alle de tilhørende forbrugsvarer.

» Emballage med tryk

Vidste du, at vi kan levere din fødevareemballage med lige det design, der passer til din virksomhed? Vi hjælper dig hele vejen fra idé og design til færdig emballage. Find inspiration lige her.

?

PAPIR/HYGIEJNE

?

EMBALLAGE

?

KØKKEN/BORD/SERVICE

?

RENGØRING/AFFALD

?

DIVERSE

PAPIR & HYGIEJNE

Hygiejnespande

Her finder du hygiejnespande, som er specielt designet til at håndtere bleer, inkontinens, hygiejneaffald og andet, og det er en helt lugtfri løsning.

Tork X Libresse – The Period Care dispenser

Opgrader dine toiletter med den elegante og praktiske dispenser til menstruationsprodukter fra Tork og giv dine medarbejdere og gæster en god oplevelse.

Cremesæbe og hånddesinfektion

Lækker cremesæbe og hånddesinfektion i elegant emballage. Cremesæben har en frugtig duft og hånddesinfektion er tilsat glycerin for pleje.

Econatural papir og dispensere

Econatural er løsninger med et miljøvenligt fokus. Det innovative papir og dispenser system er lavet af drikkevarekartoner og er FSC mærket.

Tork håndaftørringsløsninger

Med Tork håndaftørringsløsningerne mindsker du CO2 aftryk, og undersøgelser har vist, at brugere foretrækker papirhåndklæder fremfor jet-air-dryers.

Purell Solution

Med Purell Solution får du sæbe og desinfektion med omtanke. Med sæbe og desinfektionsløsningerne fra Purell kan du stoppe spredningen af bakterier.

EMBALLAGE

Food Solution

Her finder du alt, hvad du skal bruge til dit storkøkken. Hos os behøver du nemlig ikke at handle mere end et sted. Vi har samlet nogle af de mest populære varegrupper her.

Cateringartikler til jul & nytår

Skal du levere jule- eller nytårsmenuer til dine kunder? Så tag et kig på vores sortiment af cateringartikler her i brochuren og få inspiration i vores mange løsninger.

Fine food emballage

Skal din mad præsenteres på den flotteste måde? Så tag et kig i vores Solia Fine Food emballage sortiment, hvor du finder inspiration til din emballage.

Foodbox

Foodbox er en ny serie af fødevareemballage. De er produceret i Danmark og er miljømærkede. Emballagen er udført i ren pap og er velegnet til take away.

Forsendelsesemballage

Hos os finder du de helt rigtige løsninger til dine forsendelser. Her i kataloget finder du tapede poser, fyldmaterialer, papkasser, bølgepap og meget mere.

Neutral brun take away emballage

Helt ny serie af emballager i innovativt design, som præsenterer din mad så flot som muligt, og så er hele serien lavet i en flot neutral brun farve og i holdbare materialer.

Toplid pakkemaskine

Pak din mad nemt og hurtigt med en Toplid pakkemaskine med et lavt elforbrug. Pakkemaskinen kan udstyres med et datakort til fjernservice.

KØKKEN, BORD & SERVICE

Food Solution

Her finder du alt, hvad du skal bruge til dit storkøkken. Hos os behøver du nemlig ikke at handle mere end et sted. Vi har samlet nogle af de mest populære varegrupper her.

Weck glas

Glassene fra Weck med det genkendelige jordbærlogo kommer i mange størrelser og former, og så er de super alsidige og kan bruges til mange forskellige formål.

Borddækning efterår, jul & nytår 2023

Om du er til løsninger i hvidt, rødt, grønt eller med stjernedrys, så er der masser af inspiration at hente i vores borddækningskatalog efterår, jul & nytår 2023.

Duni bio servietter

Duni introducerer, for første gang nogensinde, servietter og dækkeservietter baseret på restprodukter fra madaffald. Flotte servietter uden at gå på kompromis med blødheden.

Convenience til dit storkøkken

I vores Convenience magasin finder du alt, hvad du skal bruge til dit storkøkken. Vi har det hele, uanset om du leder efter emballage, køkkenudstyr eller pakkemaskiner.

Efterårsnyheder fra Churchill

Så er Churchills efterårskatalog 2022 landet, og det er fyldt med spændende borddækningstrends til dit efterår. Skynd dig ind og find inspiration.

Sizoweb bordløbere

Skal der dækkes op til konfirmation, bryllup, fest eller noget helt andet? Så prøv de flotte Sizoweb bordløbere, som kan give en smuk kontrast.

Basis-køkkenudstyr

Her finder du et lille udpluk af vores store sortiment af basis køkkenudstyr, som er uundværligt i ethvert køkken. Bestil fra dag til dag med hurtig levering.

RENGØRING & AFFALD

Vikan rengøringsrekvisitter

Her finder du et lille udpluk af vores sortiment af Vikan rengøringsrekvisitter, som kan farvekodes, så din rengøring bliver nem og effektiv. Tag et kig i brochuren her.

Rengøringsmaskiner

Hos MultiLine finder du markedets førende mærker inden for maskiner til effektiv rengøring. Du kan handle et stort program af maskiner og alle de tilhørende forbrugsvarer.

Rengøringsvogne

Vi har et stort og bredt udvalg af rengøringsvogne med forskellige tilbehørsløsninger, og du kan helt sikkert finde det, der passer til dit rengøringsbehov.

Vikan skumrengøring

Skumrengøring er et oplagt valg, når du skal rengøre dine overflader fx dine gulve og dine vægge for skidt og snavs. Det er nemlig mindre arbejde for dig.

Vaskenet med omtanke

Med vaskenettet kan du vaske dine klude og mopper med omtanke for vandmiljøet, mens du forlænger levetiden af dine rengøringsrekvisitter.

Green Key rengøring

Når du vælger Green Key rengøringsløsningerne, så kan du gøre rent, mens du tager hensyn til både miljøet og jordens ressourcer.

Ultraspeed Pro starter kit

Med Ultraspeed Pro starter kittet kommer du hurtigt i gang med effektiv rengøring af jeres gulve. Kittet kan udvides med flere smarte features.

Rengøring af isterningemaskine

Isterninger er fødevarer, og derfor kræver din isterningemaskine grundig rengøring. Følg vores vejledning til rengøringen, og så er du klar.

Komposteringsanlæg

Med et moderne kompostsystem kan du få nedbragt dine affaldsomkostninger, og på bare 24-48 timer får du den fineste kompostjord. Godt for din pengepung og miljøet.

DIVERSE

Food Solution

Her finder du alt, hvad du skal bruge til dit storkøkken. Hos os behøver du nemlig ikke at handle mere end et sted. Vi har samlet nogle af de mest populære varegrupper her.

Tork dispensere med gratis montering

Når du køber en komplet Tork løsning bestående af toiletpapir, sæbe og håndaftørring hjælper vi med montering af dispenserne uden beregning. Tilbuddet gælder frem til og med 30. november 2023. Kig med i brochuren her og læs mere.

Sådan mindsker du din virksomheds miljøaftryk

Her får du lidt konkret inspiration til, hvordan du kan mindske miljøaftrykket i din virksomhed. Læs med og få konkrete tiltag, som du kan sætte i vandet i dag.

Tavle, skilte og informationsmaterialer

I denne brochure finder du alt, hvad du skal bruge af tavler, skilte og informationsmaterialer til din virksomhed. Tag et kig i kataloget og find de mange løsninger.

Borup kemiprodukter

Når der er brug for mere end bare knofedt, har vi et udvalgt sortiment af kemiprodukter, som klarer de fleste udfordringer. Tag et kig i sortimentet lige her.

Insektbekæmpelse

Vi har et udvalg af midler til bekæmpelse af forskellige insekter, så du kan få bugt med plagen, når der er brug for det. Tag et kig i kataloget og se udvalget.

Portioneringsmaskine

Portions shakeren er en lille kompakt maskine, som ryster kartofler og grøntsager ned i dine bakker til bespisning. Nem og lille løsning til din portionering.

Tonon reoler

Hos os kan du få en individuel løsning til indretningen af dit tørvarelager, køle- eller frostrum. Opbyg din egen tilpassede reol, som tager højde for dine unikke behov.

Spandeposer af genbrugsplast

Vi har glædet os til at præsentere dig for en ny serie af spandeposer, som er lavet af 100% genbrugssplast. Poserne er produceret med omtanke og cirkulært fokus.

Kontorartikler

Vi har et stort udvalg af basis kontorartikler, som du kan bestille og få leveret med dine øvrige forbrugsvarer. Tag et kig i sortimentet lige her.

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.