HER FINDER DU VORES MEST POPULÆRE PUBLIKATIONER

Du har altid adgang til opdateret information hos MultiLine. Vi producerer og opdaterer løbende vores informationsmateriale, så du kan få gode råd og vejledning til nem handel.

Vi stiller gerne vores viden til rådighed og har dygtige indkøbere og salgskonsulenter, der arbejder for at sikre dig de bedste løsninger til din forretning. Er der noget, du mangler eller kræves der mere uddybende viden, kan vi trække på vores netværk af professionelle leverandører. Du er altid velkommen til at kontakte din konsulent eller kundeservice i Sorø på telefon 7010 7700 eller kundeservice i Randers på telefon 8711 1400.

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Med omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med mere omtanke for miljøet? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats til gavn for miljøet.

» Borddækning

Så er det blevet tid til at lancere de nyeste borddækningstrends for foråret og sommeren 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde til alt fra højtider, fester og traditioner i den lyse tid.

» Food Solutions katalog

Vi har mange års erfaring og dokumenteret kompetence inden for rådgivning og salg af maskiner, udstyr, emballager samt øvrige forbrugsvarer til bespisningsindustrien. Fra mindre løsninger til helt store totalløsninger.

» Convenience magasin

I vores nye convenience magasin finder du inspiration til dit professionelle storkøkken. Hos os finder du alt fra storkøkkenudstyr, maskiner til pakning af dine convenience produkter til emballage med og uden tryk. Klik ind og bliv inspireret.

» Affaldssortering

Her kan du se flere af vores løsninger inden for affaldssortering. Der er mange muligheder for at kildesortere affald og dermed understøtte både genanvendelse og genbrug af det, vi smider ud.

 

» Produkt- og fødevaresikkerhed

Der stilles i dag store krav til produkt- og fødevaresikkerhed. Det er tidskrævende at holde sig fuldt opdateret, og lovgivningen på området er både omfangsrig og kompleks. Heldigvis kan du få en hjælpende hånd fra MultiLine – læs mere her.

» Verive produktsortiment

Vi hjælper dig med at træffe det bedste valg, når du gerne vil handle mere ansvarligt og med omtanke for miljøet. Læs mere om hvad Verive forpligtelser sig til, og hvordan produktløsningerne kan minimere din virksomheds miljøpåvirkning på forskellig vis afhængigt af det enkelte produkt.

» Maskiner til rengøring

Hos MultiLine finder du markedets førende mærker inden for maskiner til effektiv rengøring. Du kan handle et stort program af maskiner og alle de tilhørende forbrugsvarer.

» Emballage med tryk

Vidste du, at vi kan levere din fødevareemballage med lige det design, der passer til din virksomhed? Vi hjælper dig hele vejen fra idé og design til færdig emballage. Find inspiration lige her.