Kontakt

Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon eller online chat

MultiLine er let tilgængelig for dig og dine kolleger, og du kan altid bestille varer eller ringe og spørge til produkterne. Vi kan give dig klar besked om forventet levering af bestilte varer. 

Husk at du uden for vores åbningstid kan handle i vores webshop, hvor du kan gøre dine indkøb døgnet rundt. Du er altid velkommen til at kontakte din konsulent eller vores kundeservice i Sorø eller Randers.

Fremsendelse af faktura
Har du behov for at fremsende en faktura til vores bogholderi, så send den venligst direkte til: invoice@multiline.dk

Vores kundeservice sidder klar ved telefonerne
fra kl. 8-16 mandag til torsdag og fra kl. 8-14 om fredagen.

Kundeservice Sorø - 7010 7700

Kundeservice Randers - 8711 1400

Chat live med vores kundeservice

Klik på vores chat i højre hjørne og få hjælp med det samme.

  • Interesseret i rådgivning om

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til borddækningstrends til efteråret, julen og det kommende nytår. Årets sæsonvarer byder på forskellige flotte designs, som passer til efteråret, julen og nytåret.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.