Langtidsholdbare blomsterbuketter

Langtidsholdbare blomsterbuketter med omtanke for miljøet & din pengepung

Living Flowers er håndplukkede langtidsholdbare blomsterbuketter. Efter høst trækker blomsterne i en bionektar, som bevarer buketternes naturlige skønhed i mindst 6 måneder. Den lange holdbarhed gør det muligt at reducere det nuværende blomsterbudget markant.

I modsætning til kunstige blomster, så får du et meget naturligt udtryk og et sortiment af valgmuligheder, der skifter med årstiden og sæsonen. Blomsterbuketternes er et prisbilligt alternativ til friske blomster. Samme blomsterbuket kan bruges længe og til forskellige arrangementer.

Blomsterbuketterne fås i to forskellige størrelser

Hos os finder du buketterne i to størrelser;

  • Lille buket til café- eller restaurantborde fx
  • Stor buket til bardisken, venteværelset/receptionen, i vindueskarmen fx

Støt blomsterproduktionen i Europa

Du støtter blomsterproduktionen i Europa, når du køber Living Flowers. Living Flowers blomstrer under åben himmel uden brug af pesticider og andre miljøskadelige stoffer.

RELATEREDE NYHEDER

Flotte LED-lamper

Flotte LED-lamper

Skab en helt unik oplevelse med de flotte LED-lamper, som fås i mange forskellige kvaliteter, størrelser, designs og farver. Klik ind og se udvalget lige her.

Læs mere
Pallebytte

Pallebytte

Husk at gøre klar til pallebytte, når du modtager dine varer fra os. Ellers bliver du opkrævet for dem. Du kan læse mere lige her og finde en vejledning her.

Læs mere
Hygiejnisk bestikdispenser

Hygiejnisk bestikdispenser

Nu kan du få en innovativ og hygiejnisk dispenser til bestik, så dine spisende får rent bestik hver gang, de skal bruge det. Tag et kig på dispenseren til bestik lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.