Miljø og produktsikkerhed

VI GØR VORES FOR, AT DU KAN FØLE DIG TRYG

Vores mål er at reducere vores indvirkning på miljøet gennem løbende tiltag samt overholdelse af miljølovgivningen. Vi har f.eks. mange Svanemærkede produkter i sortimentet og er ISO 14001 certificeret.

Derudover arbejder vi målrettet på at have et sikkert og godt arbejdsmiljø samt at bidrage til økonomisk, miljømæssig og social ansvarlighed over for kunder, leverandører og lokalsamfund.

Alle produkter lever op til gældende lovgivning og krav, også med hensyn til fødevaresikkerhed. Opdaterede datablade er bl.a. tilgængelige via vores webshop.

ØGET FOKUS PÅ PRODUKT- OG FØDEVARESIKKERHED

Der stilles i dag store krav til produkt- og fødevaresikkerhed. Det er tidskrævende at holde sig fuldt opdateret, og lovgivningen på området er både omfangsrig og kompleks. Der er mange typer lovgivning at forholde sig til, herunder nationale bekendtgørelser samt EU-forordninger og -direktiver.
Heldigvis kan du få en hjælpende hånd.

NÅR DER SKAL HANDLES ANSVARLIGT OG BÆREDYGTIGT

MultiLine vil gerne bidrage til en bæredygtig fremtid, og vi har et stort udvalg af produkter med en bæredygtig profil. Produkter, hvor der bl.a. er taget hensyn til ansvarlige produktionsforhold og bæredygtighed i form af både genanvendelse, biologisk nedbrydelighed samt en reduceret anvendelse af jordens naturlige ressourcer.
I kataloget sætter vi fokus på materialetyper, tidens begreber og oplister de mest anvendte certificeringer samt de miljømærkninger og ikoner, som vi anvender på tværs af udvalgte varekategorier.

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Herunder kan du lære vores team bedre at kende og blive klogere på, hvad vi kan tilbyde dig som kunde i MultiLine

KUNDESERVICE

SALG

PRODUKTSIKKERHED

INDKØB & DISPONERING

LAGER & LOGISTIK

KUNDETRYK

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til borddækningstrends til efteråret, julen og det kommende nytår. Årets sæsonvarer byder på forskellige flotte designs, som passer til efteråret, julen og nytåret.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.