Nyt krav om affaldssortering for virksomheder

Nyt krav om affaldssortering for virksomheder

Fra 31. december 2022 er det et krav, at affaldsproducerende virksomheder skal sortere deres husholdningslignende affald. Det betyder altså, at du skal sortere:

 1. Madaffald
 2. Papir
 3. Pap
 4. Glas
 5. Metal
 6. Plast
 7. Mad- og drikkekarton
 8. Tekstilaffald
 9. Farligt affald
 10. Restaffald.

De affaldsbeholdere, du vælger, skal mærkes med piktogrammer.

Formålet med at sortere dit affald er at sikre, at affaldet bliver behandlet korrekt, og at ressourcerne kan blive genbrugt til fremstillingen af nye produkter, så vidt det er muligt.

Her får du 3 gode grunde til at komme i gang med sorteringen allerede nu:

 1. Det er godt for klimaet
 2. Ressourcerne bliver udnyttet bedre
 3. Det er et krav fra 31. december

For at komme i gang kan du med fordel udpege en affaldsansvarlig i din virksomhed, som kan finde ud af hvilke typer husholdningslignende affald, som i har hos jer. På den måde kan i hurtigt finde ud af, hvilke affaldssystemer i skal bruge. Det vil for mange arbejdspladser kræve, at der bliver ændret vaner, og derfor har Miljøstyrelsen udarbejdet forskellige materialer, der kan hjælpe med at komme bedst muligt i gang. Se anbefalinger og hent eventuelt relevant materiale lige HER.

Hos os finder du selvfølgelig de løsninger, du skal bruge for at imødekomme det nye affaldssorteringskrav. Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige løsning til jer? Så kan du altid tage fat i din konsulent, som står klar med råd og vejledning.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på servietter til jul

Kampagne på servietter til jul

Få julestemningen frem i din borddækning med Natural Charm servietterne fra Duni. Lige nu finder du de flotte juleservietter til en ekstra god kampagnepris. Kampagnen gælder til og med 22. dec.

Læs mere
Alt til jul og nytår

Alt til jul og nytår

Vinterens mange festlige højtider venter forude, og vi har fundet vores mest populære publikationer frem til dig med alt, hvad du skal bruge til julen og nytåret. Du kan læse mere og finde vores udvalg til sæsonen lige her.

Læs mere
Spandeposer af genbrugsplast

Spandeposer af genbrugsplast

Vi har glædet os til at præsentere dig for en ny serie af spandeposer, som er lavet af 100% genbrugssplast. Poserne er produceret med omtanke og cirkulært fokus. Du kan læse mere om spandeposerne og bestille dem lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til borddækningstrends til efteråret, julen og det kommende nytår. Årets sæsonvarer byder på forskellige flotte designs, som passer til efteråret, julen og nytåret.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.