Nyt krav om affaldssortering

Nyt krav om affaldssortering for virksomheder

Fra 31. december 2022 er det et krav, at affaldsproducerende virksomheder skal sortere deres husholdningslignende affald. Det betyder altså, at du skal sortere:

 1. Madaffald
 2. Papir
 3. Pap
 4. Glas
 5. Metal
 6. Plast
 7. Mad- og drikkekarton
 8. Tekstilaffald
 9. Farligt affald
 10. Restaffald.

De affaldsbeholdere, du vælger, skal mærkes med piktogrammer.

Formålet med at sortere dit affald er at sikre, at affaldet bliver behandlet korrekt, og at ressourcerne kan blive genbrugt til fremstillingen af nye produkter, så vidt det er muligt.

Her får du 3 gode grunde til at komme i gang med sorteringen allerede nu:

 1. Det er godt for klimaet
 2. Ressourcerne bliver udnyttet bedre
 3. Det er et krav fra 31. december

For at komme i gang kan du med fordel udpege en affaldsansvarlig i din virksomhed, som kan finde ud af hvilke typer husholdningslignende affald, som i har hos jer. På den måde kan i hurtigt finde ud af, hvilke affaldssystemer i skal bruge. Det vil for mange arbejdspladser kræve, at der bliver ændret vaner, og derfor har Miljøstyrelsen udarbejdet forskellige materialer, der kan hjælpe med at komme bedst muligt i gang. Se anbefalinger og hent eventuelt relevant materiale lige HER.

Hos os finder du selvfølgelig de løsninger, du skal bruge for at imødekomme det nye affaldssorteringskrav. Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige løsning til jer? Så kan du altid tage fat i din konsulent, som står klar med råd og vejledning.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på Nilfisk støvsuger

Kampagne på Nilfisk støvsuger

Lige nu kan du få den populære, støjsvage og ikoniske VP930 Pro Hepa Blue støvsuger fra Nilfisk til kampagnepris. Men skynd dig – kampagnen gælder kun til og med 30. april 2024.

Læs mere
Vi deltager på Foodexpo 2024

Vi deltager på Foodexpo 2024

Ses vi til Foodexpo 2024? Vi står klar på stand L9000, når Nordens største messe for fødevarebranchen løber af stablen 17.-19. marts 2024. Læs mere om Foodexpo lige her og få din gratis billet.

Læs mere
Vaske- og tørreløsninger

Vaske- og tørreløsninger

Mangler du en professionel vaskemaskine eller tørretumbler? Så er Miele løsningerne et godt valg med attraktive finansieringsmuligheder og hurtig service. Læs mere lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.