Om MultiLine

Hjem » Om MultiLine

DU KAN FÅ DET HELE HOS OS

Ofte skal man ud og finde forskellige leverandører, når man skal have alt det, man skal bruge. Men ikke hos os. Her finder du nemlig alt, hvad du skal bruge indenfor forbrugsvarer på samme sted. Vi tilbyder dig one-stop shopping, og uanset om du leder efter aftørringssystemer og dispensere, éngangsartikler, fødevare- og fastfoodemballager, hospitalsprodukter eller noget helt andet, så har vi det helt sikkert i vores store sortiment med mere end 15.000 varenumre.

Det skal være nemt at handle, og det er det hos MultiLine.

SIDEN 1977

MultiLines historie går helt tilbage til 1977. Siden da er vi vokset, og nu er vi 225 ansatte med landsdækkende afdelinger i Sorø og Randers. Vi har været her længe, og det betyder, at du kan få værdifuld sparring til dit sortiment af forbrugsvarer.

VI HÅNDPLUKKER VORES FORBRUGSVARER

Vores dygtige indkøbere sørger for, at du finder de produkter, du skal bruge hos os i den bedste kvalitet og til den bedst mulige pris. Vi har alt fra mindre løsninger til de helt store totalløsninger, og med vores avancerede indkøbssystem sørger vi for, at vi har lige de varer på lager, som du skal bruge.
Vores kundekreds omfatter private virksomheder, kæder og grossister, staten, regioner og kommuner, og så leverer vi til både Danmark, Norge, Sverige, Grønland, Island og Færøerne.

 VI ER EN DEL AF NOGET STØRRE

I 2003 blev MultiLine en del af det engelske aktieselskab Bunzl Plc. Bunzl PLC er en børsnoteret virksomhed med en omsætning på mere end DKK 85 milliarder. Vi er repræsenteret i mere end 30 forskellige lande over hele verden, og det giver vores kunder en række fordele fx på priser, sortiment, leveringstider og en masse andet, og gør os til en af landets foretrukne samarbejdspartnere indenfor forbrugsvarer.
Vi er altid på udkig efter nye talenter til vores organisation, og som medarbejder i Bunzl koncernen får man adgang til et internationalt bagland med kollegaer fra hele verden. 

Lær os og vores kollegaer over hele verden lidt bedre at kende ved at se denne video.  

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Herunder kan du lære vores afdelinger bedre at kende og blive klogere på, hvad vi kan tilbyde dig som kunde i MultiLine.

KUNDESERVICE

SALG

PRODUKTSIKKERHED

INDKØB & DISPONERING

LAGER & LOGISTIK

CUSTOM PRINT

» SE ALLE PUBLIKATIONER HER

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Efteråret og vinterens højtider skal fejres, og stærke traditioner fortjener et veldækket bord. Find inspiration til din borddækning i vores katalog.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.