Rengøringsmaskiner

Rengøringsmaskiner til professionelt brug

Hos os finder du markedets førende mærker inden for maskiner til effektiv rengøring og selvfølgelig tilhørende forbrugsvarer. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, som matcher dine rengøringsbehov. Når vi taler om professionel rengøring, så er det vigtigt at have det rigtige udstyr. På den måde sparer du nemlig både tid og penge og får de bedste resultater.

Vi er eksperter indenfor rengøringsudstyr til professionelle, og vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige løsninger til dine rengøringsbehov, uanset om du mangler en ny støvsuger, gulvvaskermaskine, fejemaskine eller en damprenser.

Find vores udvalg af rengøringsmaskiner lige herunder.

RELATEREDE NYHEDER

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.