Services hos MultiLine

Hjem » Services

Hos multiline FÅR DU HELE PAKKEN

Vi er en af de absolut største totalleverandører af forbrugsvarer på det danske marked. Det giver en masse fordele, og som kunde får du adgang til markedets mest professionelle service og sparring – når du har brug for den. Læs mere om vores forskellige afdelinger og de services, som er en fast og integreret del af at være kunde hos MultiLine. Brug vores kompetencer og services som sandsynligvis kan bringe en masse værdi til din forretning.

KUNDESERVICE

■ Kompetent vejledning
■ Produktkendskab
■ Altid til rådighed
■ Service med et smil

Vores erfarne kundeservice-team sidder klar til at hjælpe dig på telefon eller Livechat mandag til fredag fra kl. 8-16 og 8-14 om fredagen. Har du spørgsmål til et produkt? Vil du forhøre dig om leveringstidspunkter eller noget helt tredje? Så er kundeservice klar til at hjælpe dig godt videre – vi er klar til at tage imod.

SALG

■ Fast kontakt
■ Professionel sparring
■ Nyheder og trends
■ Sortimentoptimering

Vores dedikerede salgskonsulenter er altid opdaterede på nyheder og trends i markedet, så du kan få professionel og kompetent vejledning hele vejen igennem. Vores konsulenter har et indgående produktkendskab, og de vil elske at sparre med dig om udvælgelse og optimering af dit sortiment.

PRODUKTSIKKERHED

■ Styr på paragrafferne
■ Dedikerede eksperter
■ Altid opdateret dokumentation
■ Digitale løsninger

Der er et stort fokus på produkt- og fødevaresikkerhed i dag, og det er tidskrævende at holde sig opdateret på den komplekse lovgivning på området. Men alt det behøver du ikke at tænke på som kunde hos MultiLine – det har vi nemlig helt styr på. Afdelingen består af dedikerede specialister, som sikrer, at dokumentationen er i orden.  

INDKØB & DISPONERING

■ Dygtige købmænd
■ Indkøb fra hele verden
■ Stort netværk
■ Forsyningssikkerhed

Med hele verden som markedsplads finder vores kategorichefer de bedste produkter til den bedste pris. Vi har et stort netværk af nationale og internationale leverandører og producenter. Derfra sourcer vi mere end 18.000 forskellige varenumre – og derfor tør vi godt love, at vi har, hvad du skal bruge inden for forbrugsvarer.

LAGER & LOGISTIK

■ Høj leveringssikkerhed
■ Dag til dag levering
■ Faste leverancer
■ Omhyggelig kontrol

Vi går langt for at sikre hver eneste leverance. Når du handler hos MultiLine kan du være sikker på, at dine varer leveres på aftalt tid og sted. Vi tilbyder både faste leverancer efter behov samt dag-til-dag-levering. Vores moderne lagerteknik og system-software følger din ordre sikkert til dørs – du kan trygt handle hos os.

CuStom print

■ Fra tanke til tryk
■ Stort leverandørnetværk
■ Kreativ sparring
■ Konceptudvikling

Vores Custom Print-afdeling kan levere alverdens løsninger med dit brand på emballagen. Tag fat i os og få udviklet emballagekoncepter, der matcher kvaliteten af dit produkt. Her tænker vi individuelle løsninger i både små og store oplag. Vi vil rigtig gerne med tidligt i forløbet og være din samarbejdspartner hele vejen fra tanke til tryk.

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.