Indkøb og disponering

Hjem » Services » Indkøb og disponering

INDKØB FRA HELE VERDEN

Vi har en dedikeret indkøbsafdeling bestående af Category Managers, som på daglig basis arbejder med at finde de rigtige produkter på tværs af ca. 750 underkategorier af varer. Når varen er oprettet i systemet, tager vores disponeringsafdeling over. De køber ind på en bred pallette – fra de lokale danske producenter til leverandører og produktionsvirksomheder over hele kloden. Det sikrer, at vi kan tilbyde dig mere end 19.500 forskellige produkter inden for 25 overordnede varekategorier af forbrugsvarer.

DYGTIGE KØBMÆND

Med hele verden som markedsplads finder vores dygtige Category Managers de bedste produkter til den bedste pris. Hver Category Manager er dedikeret til udvalgte produktområder, og det betyder, at du altid finder de bedste produkter hos os.

Vi har et stort netværk af nationale og internationale leverandører og producenter, og du har adgang til branchens bredeste og dybeste sortiment.

FORSYNINGSSIKKERHED

Vi ved, at det er vigtigt for din virksomhed, at du kan få de varer, du skal bruge, når du skal bruge dem. Derfor har vi en dedikeret disponeringsafdeling, som ved hjælp af avancerede indkøbs- og sourcing-systemer, sørger for, at vi har de varer på lager, som du skal bruge.

Og ja, der er tider med varer i restordre, men der er som regel gode alternativer lige ved hånden.

EN DEL AF BUNZL PLC

Vi er en del af Bunzl Plc. og det giver os nogle indkøbsmæssige fordele, når vi køber ind på det globale marked. Det kommer dig til gode, når du handler hos os.

Det giver bl.a. adgang til store volumener, hvis du har ekstraordinære behov og sikrer dig konkurrencedygtige priser og en stor bredde i vores produktsortiment.

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Herunder kan du lære vores afdelinger bedre at kende og blive klogere på, hvad vi kan tilbyde dig som kunde i MultiLine.

KUNDESERVICE

SALG

PRODUKTSIKKERHED

INDKØB & DISPONERING

LAGER & LOGISTIK

CUSTOM PRINT

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.