Kundeservice

Hjem » Services » Kundeservice

VELKOMMEN TIL KUNDESERVICE

Vores store, dedikerede team i kundeservice er placeret på vores kontorer i hhv. Sorø og Randers. Hver dag sidder de klar til at svare på dine spørgsmål, og de kan levere råd og vejledning om vores omfattende sortiment. Teamet er til rådighed mandag til torsdag fra klokken 8-16 og fredag fra klokken 8-14 på telefon, LiveChat via hjemmesiden og e-mail. Træk på vores store erfaring og produktkendskab næste gang du står og mangler en ny varer, hvis du har spørgsmål omkring en varer eller andet. 

MERE END BARE KUNDESERVICE

Når du kontakter os, får du fat i en professionel sparringspartner med mange års erfaring. Vi kan kontaktes direkte via LiveChat på både hjemmeside og webshop – se efter ikonet nederst i højre hjørne. Du kan maile til os via info@multiline.dk, og har du behov for at tale med os, så ringer du bare på telefon 7010 7700 – vi høres ved. 

 

SPØRGSMÅL TIL DIN ORDRE?

Du kan altid forespørge direkte på en konkret ordre, levering eller faktura. Vi hjælper dig også meget gerne med andre spørgsmål relateret til din handel med MultiLine – vi bliver spurgt om alt mellem himmel og jord – så vi kan sikkert også hjælpe dig.

SPØRG GERNE IND TIL KOMPLICEREDE EMNER

MultiLine har selvfølgelig et stort udvalg af basale forbrugsvarer, som vi alle benytter hver eneste dag, men der er også komplicerede løsninger, som kræver lidt mere. Har du spørgsmål relateret til bæredygtighed, tekniske spørgsmål eller digitale samhandels-muligheder, så må du ikke tøve med at kontakte os. Det er ikke sikkert, at vi kan svare på alt, men så kan vi dirigere dig videre i den rigtige retning eller sørge for, at du bliver ringet op af en specialist. 

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Herunder kan du lære vores afdelinger bedre at kende og blive klogere på, hvad vi kan tilbyde dig som kunde i MultiLine.

KUNDESERVICE

SALG

PRODUKTSIKKERHED

INDKØB & DISPONERING

LAGER & LOGISTIK

CUSTOM PRINT

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.