Lager og logistik

Hjem » Services » Lager og logistik

På LAGERET STÅR TIDEN ALDRIG STILLE

Vores centrale lager- og logistikafdeling er placeret i Sorø, hvor ind- og udgående varer fylder vores moderne højlager. Vi arbejder 24 timer i døgnet 5 dage om ugen for at få dine varer hjem og derefter hurtigt og sikkert frem til dig. Vi går langt for hver leverance, og vi sørger for, at du får de varer, du har bestilt til tiden hver gang. Vores kompetente logistikpartnere står for distributionen af dine varer – og sørger for, at de kommer frem fra Gedser til Skagen eller helt til fjerne destinationer som Færøerne samt i Grønland og Island. 

VI GÅR LANGT FOR HVER LEVERANCE

Vi går langt for hver leverance, så du altid er sikker på at få dine varer på det aftalte tidspunkt og sted, når du handler hos os. Vi kan tilbyde dag-til-dag-levering, når du bestiller inden kl. 12 på hverdage, mandag til torsdag og inden kl. 11 om fredagen.

Du kan også vælge faste leveringsdage, hvis du vil konsolidere dine leverancer og på den måde spare tid på varemodtagelse og den medfølgende administration omkring ordrebekræftelser, fragtbreve og fakturaer. 

VORES LAGER

Vi har ca. 20.000 pallepladser på vores lager i Sorø, og der kommer løbende leverancer ind hver eneste dag. Vores netværk af leverandører ved præcis, hvordan tingene skal pakkes og afleveres hos os, og vi tjekker løbende, at vores leverandører overholder vores krav til kvalitets- og sikkerhedsdokumentation.

Vores garvede lagerteam plukker og pakker dine varer, og vores logistikpartnere sørger for, at dine varer kommer sikkert frem. 

VI ARBEJDER FOR AT MINDSKE VORES TRANSPORTBELASTNING

Vi arbejder løbende på at reducere vores transportbelastning. Derfor planlægger vi vores leverancer nøje og sørger for at pakke smart. På den måde sikrer vi nemlig, at vi ikke belaster miljøet mere end højst nødvendigt. Som noget nyt kører et par af vores varebiler til de kortere transporter på hhv. biogas og el, ligesom vi leverer varer med de nyeste lastbiler, som løbende overgår til HVO bæredygtigt brændstof på de lange strækninger. Det letter på CO2 aftrykket. Når vi bestiller varer hjem fra vores leverandører, så vælger vi skibs- og togtransport, når det er muligt for at mindste vores transportbelastning. 

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Herunder kan du lære vores afdelinger bedre at kende og blive klogere på, hvad vi kan tilbyde dig som kunde i MultiLine.

KUNDESERVICE

SALG

PRODUKTSIKKERHED

INDKØB & DISPONERING

LAGER & LOGISTIK

CUSTOM PRINT

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.