Salg

Hjem » Services » Salg

DIN PROFESSIONELLE SPARRINGSPARTNER

Som kunde i MultiLine får du en erfaren salgskonsulent tilknyttet. Din salgskonsulent kan hjælpe dig med at sammensætte det helt rigtige sortiment til din forretning, uanset om du har fokus på omkostningsbesparelser, bæredygtighed eller noget helt tredje. Vi har også altid fingeren på pulsen, og vi sørger for at holde dig opdateret på nyheder og trends i markedet.

FAST KONTAKTPUNKT

Som kunde hos os får du tilknyttet en konsulent, som
altid er klar til at sparre med dig. Brug vores indgående produkt- og branchekendskab til at optimere dit produktsortiment og få mest muligt ud af vores samarbejde.

ET SORTIMENT MED OMTANKE

Vil du gerne have et sortiment med omtanke for miljøet?
Vi har et stort udvalg af løsninger med forskellige miljøfortrin, og vi står klar til at hjælpe dig med at sammensætte det helt rigtige sortiment.

NYHEDER OG TRENDS

Vi holder dig løbende opdateret på nyheder, trends og innovative løsninger i markedet, som passer til din virksomhed og jeres behov.

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Herunder kan du lære vores afdelinger bedre at kende og blive klogere på, hvad vi kan tilbyde dig som kunde i MultiLine.

KUNDESERVICE

SALG

PRODUKTSIKKERHED

INDKØB & DISPONERING

LAGER & LOGISTIK

CUSTOM PRINT

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.