Støt pink kampagnen

Støt Brysterne ved køb af en VP300 pink

Sammen kan vi gøre en forskel. Når du køber en VP300 pink støvsuger fra Nilfisk, så donerer Nilfisk 50 kr. til Støt Brysterne. Igennem mere end 10 år er det blevet til 2,25 millioner kroner til Kræftens Bekæmpelse. Pengene går til forskningsprojekter, patientstøtte og oplysning.

VP300 støvsugeren er ideel til institutioner, butikker, kontorer mv. og den leveres med teleskoprør, rundbørste, parket- og fugemundstykke, en stor 10 liter støvpose og en lang sort ledning på 10 meter, som gør det nemt at komme rundt. Støvsugeren har et HEPA 13- filter på udblæsningen for at sikre et sundere indeklima.

Du kan læse meget mere om Støt Brysterne kampagnen fra Nilfisk herunder og VP300 pink støvsugeren herunder.

Kampagnen gælder til og med 31. oktober 2022, så skynd dig ind og læs mere.

RELATEREDE NYHEDER

Borddækning efterår/jul 2022

Borddækning efterår/jul 2022

Så er borddækning efterår, jul & nytår 2022 på gaden. Kataloget er fyldt med inspiration til din borddækning i den mørke tid, og du finder masser af flotte designs til enhver lejlighed. Skynd dig ind og find inspiration til din borddækning.

Læs mere
Efterårskampagne fra Nilfisk

Efterårskampagne fra Nilfisk

Så er årets efterårskampagne på Nilfisk rengøringsmaskiner ude! I kataloget finder du forskellige rengøringsmaskiner til ekstra gode efterårspriser. Kampagnen gælder til og med 31. december 2022, så skynd dig ind og se de gode tilbud.

Læs mere
Fra affald til kompost

Fra affald til kompost

Vidste du, at 45-55% af alt affald kan komposteres? På bare 24-48 timer forvandler dit affald sig til den fineste kompost, og du nedbringer samtidig dine affaldsomkostninger betydeligt. Klik ind og se vores løsninger.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Oplev forårets og sommerens trends inden for artikler til bordopdækning.  Årets sæsonvarer byder på forskellige muligheder, som strækker sig fra det sarte og afdæmpede, til blomstrende og farvemættede løsninger.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.