Take Away emballage

SEND DE RIGTIGE SIGNALER MED DIN TAKE AWAY EMBALLAGE

Hos os kan du få et stort udvalg af pizzaæsker, bakker, poser, skåle, bægre og bokse til dine fastfoodprodukter. Det er også her, du handler, hvis du skal bruge klodsbundsposer, bæreposer i både plast og papir samt diverse tilbehørsprodukter.

Du kan selvfølgelig få trykt dit eget budskab, design eller logo på vores fastfood-emballager. Vi er specialister i individuelle trykopgaver og sørger for hele tiden at være opdateret omkring, hvad der er det nye og innovative i markedet.


KATALOGER MED TAKE AWAY EMBALLAGE

Vi har samlet de af vores publikationer, som indeholder produkter og løsninger inden for Take Away – et begreb der dækker bredt!

Take away emballage med bæredygtigt fokus

Vi har samlet vores løsninger med et bæredygtigt fokus i et katalog, så du har et overblik over de forskellige muligheder, vi kan tilbyde dig og din forretning. Kataloget indeholder også information om materialer, mærkninger og begreber. 

Engangsartikler til inde- og udeservering

Vi har et stort sortiment af egnede engangsartikler til brug for servering ude og inde. Hjælp ansatte, gæster, kunder og medarbejdere med løsninger, der mindsker risikoen for spredning af corona-virus ved at anvende engangsartikler, som er lette og hygiejniske at bortskaffe efter brug.

PAPIRBASERET TAKE AWAY EMBALLAGE

Vi har samlet det store udvalg af forskellige Take Away emballager fremstillet i papir og pap. Det er emballage som egner sig til diverse fastfood måltider og convenience. Se de mange muligheder indenfor papirbaseret Take Away emballage.

ENGANGSARTIKLER TIL KANTINER OG FÆLLESSPISNING

MultiLine har et stort sortiment af egnede engangsartikler til brug for servering og bespisning i kantiner og andre steder med fællesspisning. Her finder du løsninger til ansatte, gæster, kunder og medarbejdere, der mindsker risikoen for spredning af corona-virus. Anvend engangsartikler, som det er let og hygiejnisk at bortskaffe efter brug.. 

TAKE AWAY I ENKELTPORTIONER

Har du brug for hurtig omstilling til pakning af måltider i bakker – så er en TP11 eller TP16 håndlukkemaskine sagen. Til en begrænset økonomi kan du nemt og forsvarligt levere pakket mad – se eksemplet med en håndlukker, kassette, bakke og film.

OLD NEWS EMBALLAGE OG INDPAKNING

Emballager og indpakning med klassisk avispapir-udtryk. Der er rigtig mange valgmuligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser for hvilke retter og tilbehør, du kan fylde i.

TAKE AWAY EMBALLAGE I ALU

Ønsker du at tilbyde portionsanrettede færdigretter til opvarmning eller nedfrysning? Så er bakker i aluminium et godt valg.
Aluminium er 100% genanvendeligt ved korrekt bortskaffelse, og det taber ikke sine egenskaber og kan bruges i både ovn, mikrobølgeovn samt på grillen. 

TAKE AWAY EMBALLAGE I RPET OG PP KRIDT

Er det ready-to-eat måltider som salater, pastaretter og sandwiches, der skal over disken, er bakkerne i RPET og PP Kridt det rigtige valg.
RPET er 100% genanvendelig ved korrekt indsamling og bearbejdning og består i forvejen af min. 76% genanvendt plast. PP Kridt indeholder mindre plast og er velegnet til at gå i mikroovnen.  

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på Nilfisk støvsuger

Kampagne på Nilfisk støvsuger

Lige nu kan du få den populære, støjsvage og ikoniske VP930 Pro Hepa Blue støvsuger fra Nilfisk til kampagnepris. Men skynd dig – kampagnen gælder kun til og med 30. april 2024.

Læs mere
Vi deltager på Foodexpo 2024

Vi deltager på Foodexpo 2024

Ses vi til Foodexpo 2024? Vi står klar på stand L9000, når Nordens største messe for fødevarebranchen løber af stablen 17.-19. marts 2024. Læs mere om Foodexpo lige her og få din gratis billet.

Læs mere
Vaske- og tørreløsninger

Vaske- og tørreløsninger

Mangler du en professionel vaskemaskine eller tørretumbler? Så er Miele løsningerne et godt valg med attraktive finansieringsmuligheder og hurtig service. Læs mere lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.