Take Away emballage

SEND DE RIGTIGE SIGNALER MED DIN TAKE AWAY EMBALLAGE

Hos os kan du få et stort udvalg af pizzaæsker, bakker, poser, skåle, bægre og bokse til dine fastfoodprodukter. Det er også her, du handler, hvis du skal bruge klodsbundsposer, bæreposer i både plast og papir samt diverse tilbehørsprodukter.

Du kan selvfølgelig få trykt dit eget budskab, design eller logo på vores fastfood-emballager. Vi er specialister i individuelle trykopgaver og sørger for hele tiden at være opdateret omkring, hvad der er det nye og innovative i markedet.


KATALOGER MED TAKE AWAY EMBALLAGE

Vi har samlet de af vores publikationer, som indeholder produkter og løsninger inden for Take Away – et begreb der dækker bredt!

Ansvarlig og bæredygtig take away emballage

Løsninger der kan skubbe bag på din grønne omstilling. Med udgangspunkt i diverse materiale typer har kataloget fokus på de løsninger, som er mere miljøvenlige. Indeholder også information om materialer, mærkninger og begreber. 

Engangsartikler til inde- og udeservering

Vi har et stort sortiment af egnede engangsartikler til brug for servering ude og inde. Hjælp ansatte, gæster, kunder og medarbejdere med løsninger, der mindsker risikoen for spredning af corona-virus ved at anvende engangsartikler, som er lette og hygiejniske at bortskaffe efter brug.

PAPIRBASERET TAKE AWAY EMBALLAGE

Vi har samlet det store udvalg af forskellige Take Away emballager fremstillet i papir og pap. Det er emballage som egner sig til diverse fast-food måltider og convenience. Se de mange muligheder – og send et godt signal med det naturlige materialevalg. 

ENGANGSARTIKLER TIL KANTINER OG FÆLLESSPISNING

MultiLine har et stort sortiment af egnede engangsartikler til brug for servering og bespisning i kantiner og andre steder med fællesspisning. Her finder du løsninger til ansatte, gæster, kunder og medarbejdere der mindsker risikoen for spredning af corona-virus. Anvend engangsartikler, som det er let og hygiejnisk at bortskaffe efter brug.. 

TAKE AWAY AF GRÆSPAPIR

Nyeste mulighed inden for miljøvenlig indpakning. Et mix mellem papir og græs. Græs er en hurtigt voksende og naturlig ressource, som er nem at reproducere igen og igen. Se de mange muligheder med denne nye materiale type, der sender et bæredygtigt signal. 

TAKE AWAY I ENKELTPORTIONER

Har du brug for hurtig omstilling til pakning af måltider i bakker – så er en TP11 eller TP16 håndlukkemaskine sagen. Til en begrænset økonomi kan du nemt og forsvarligt levere pakket mad – se eksemplet med en håndlukker, kassette, bakke og film. 

OLD NEWS EMBALLAGE OG INDPAKNING

Emballager og indpakning med klassisk avispapir-udtryk. Der er rigtig mange valgmuligheder, og det er kun fantasien der sætter grænser for hvilke retter og tilbehør du kan fylde i.  

TAKE AWAY EMBALLAGE I ALU

Ønsker du at tilbyde portionsanrettede færdigretter til opvarmning eller nedfrysning? Så er bakker i aluminium et godt valg.
Aluminium er 100% genanvendeligt uden tab af egenskaber og kan bruges i både ovn, mikrobølgeovn samt på grillen. 

TAKE AWAY EMBALLAGE I RPET OG PP KRIDT

Er det ready-to-eat måltider som salater, pastaretter og sandwiches, der skal over disken, er bakkerne i RPET og PP Kridt det rigtige valg.
RPET er 100% genanvendelig ved indsamling og består i forvejen af min. 76% genanvendt plast. PP Kridt indeholder mindre plast og er velegnet til at gå i mikroovnen.  

RELATEREDE NYHEDER

Borddækning forår/sommer 2021

Borddækning forår/sommer 2021

Det nye katalog er på gaden og indeholder 36 sider inspiration til, hvordan du dækker et flot bord. Oplev de nye sæsonvarer inden for servietter, duge og lys. Der er masser af muligheder i friske farver der matcher den lyse tid

Læs mere
Rengøringsmaskiner

Rengøringsmaskiner

Det er vigtigt at få gjort effektiv rent. Særligt i disse Covid-19 tider, hvor man gerne vil forhindre smittespredning. Her hos os finder du et stort udvalg af rengøringsmaskiner og tilbehør fra alle de førende mærker på markedet.

Læs mere
Løsninger mod smittespredning

Løsninger mod smittespredning

Pandemien har sat sine spor i vores hverdag, og det gør behovet for midler til forebyggelse af smitte stort. Vi har samlet en række af vores løsninger indenfor værne- og hjælpemidler til at forebygge Covid-19 spredningen i vores nye katalog.

Læs mere

» SE ALLE PUBLIKATIONER HER

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Med foråret kommer lyset tilbage, og vores højtider skal fejres. Stærke traditioner fortjener et veldækket bord, og der er masser af designs i friske farver.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.