Take Away emballage

SEND DE RIGTIGE SIGNALER MED DIN TAKE AWAY EMBALLAGE

Hos os kan du få et stort udvalg af pizzaæsker, bakker, poser, skåle, bægre og bokse til dine fastfoodprodukter. Det er også her, du handler, hvis du skal bruge klodsbundsposer, bæreposer i både plast og papir samt diverse tilbehørsprodukter.

Du kan selvfølgelig få trykt dit eget budskab, design eller logo på vores fastfood-emballager. Vi er specialister i individuelle trykopgaver og sørger for hele tiden at være opdateret omkring, hvad der er det nye og innovative i markedet.


KATALOGER MED TAKE AWAY EMBALLAGE

Vi har samlet de af vores publikationer, som indeholder produkter og løsninger inden for Take Away – et begreb der dækker bredt!

Ansvarlig og bæredygtig take away emballage

Løsninger der kan skubbe bag på din grønne omstilling. Med udgangspunkt i diverse materiale typer har kataloget fokus på de løsninger, som er mere miljøvenlige. Indeholder også information om materialer, mærkninger og begreber. 

Engangsartikler til inde- og udeservering

Vi har et stort sortiment af egnede engangsartikler til brug for servering ude og inde. Hjælp ansatte, gæster, kunder og medarbejdere med løsninger, der mindsker risikoen for spredning af corona-virus ved at anvende engangsartikler, som er lette og hygiejniske at bortskaffe efter brug.

PAPIRBASERET TAKE AWAY EMBALLAGE

Vi har samlet det store udvalg af forskellige Take Away emballager fremstillet i papir og pap. Det er emballage som egner sig til diverse fast-food måltider og convenience. Se de mange muligheder – og send et godt signal med det naturlige materialevalg. 

ENGANGSARTIKLER TIL KANTINER OG FÆLLESSPISNING

MultiLine har et stort sortiment af egnede engangsartikler til brug for servering og bespisning i kantiner og andre steder med fællesspisning. Her finder du løsninger til ansatte, gæster, kunder og medarbejdere der mindsker risikoen for spredning af corona-virus. Anvend engangsartikler, som det er let og hygiejnisk at bortskaffe efter brug.. 

TAKE AWAY AF GRÆSPAPIR

Nyeste mulighed inden for miljøvenlig indpakning. Et mix mellem papir og græs. Græs er en hurtigt voksende og naturlig ressource, som er nem at reproducere igen og igen. Se de mange muligheder med denne nye materiale type, der sender et bæredygtigt signal. 

TAKE AWAY I ENKELTPORTIONER

Har du brug for hurtig omstilling til pakning af måltider i bakker – så er en TP11 eller TP16 håndlukkemaskine sagen. Til en begrænset økonomi kan du nemt og forsvarligt levere pakket mad – se eksemplet med en håndlukker, kassette, bakke og film. 

OLD NEWS EMBALLAGE OG INDPAKNING

Emballager og indpakning med klassisk avispapir-udtryk. Der er rigtig mange valgmuligheder, og det er kun fantasien der sætter grænser for hvilke retter og tilbehør du kan fylde i.  

TAKE AWAY EMBALLAGE I ALU

Ønsker du at tilbyde portionsanrettede færdigretter til opvarmning eller nedfrysning? Så er bakker i aluminium et godt valg.
Aluminium er 100% genanvendeligt uden tab af egenskaber og kan bruges i både ovn, mikrobølgeovn samt på grillen. 

TAKE AWAY EMBALLAGE I RPET OG PP KRIDT

Er det ready-to-eat måltider som salater, pastaretter og sandwiches, der skal over disken, er bakkerne i RPET og PP Kridt det rigtige valg.
RPET er 100% genanvendelig ved indsamling og består i forvejen af min. 76% genanvendt plast. PP Kridt indeholder mindre plast og er velegnet til at gå i mikroovnen.  

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på servietter til jul

Kampagne på servietter til jul

Få julestemningen frem i din borddækning med Natural Charm servietterne fra Duni. Lige nu finder du de flotte juleservietter til en ekstra god kampagnepris. Kampagnen gælder til og med 22. dec.

Læs mere
Alt til jul og nytår

Alt til jul og nytår

Vinterens mange festlige højtider venter forude, og vi har fundet vores mest populære publikationer frem til dig med alt, hvad du skal bruge til julen og nytåret. Du kan læse mere og finde vores udvalg til sæsonen lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til borddækningstrends til efteråret, julen og det kommende nytår. Årets sæsonvarer byder på forskellige flotte designs, som passer til efteråret, julen og nytåret.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.