Faglige temaer

VIDENSDELING 

Her finder du vores eksisterende temaer som kommer mere i dybden med specifikke fagområder, vi ved der betyder noget for os, vores kunder og deres kunder. 

TEMA //

BÆREDYGTIGHED

Vil du vide mere om bæredygtighed, og de bæredygtige løsninger som vi tilbyder?

Så læs med i vores tema om bæredygtighed, hvor vi sætter vi fokus på materiale typer, tidens begreber og oplister de mest anvendte certificeringer samt de miljømærkninger og ikoner, som vi anvender på tværs af udvalgte varekategorier, når vi taler om bæredygtighed. 

Så er du godt klædt på til at handle mere bæredygtigt. 

TEMA //

BÆREDYGTIGE PRODUKTER OG VIDEN

MultiLine vil gerne bidrage til en bæredygtig fremtid og vi har et stort udvalg af produkter med en bæredygtig profil. Produkter, hvor der bl.a. er taget hensyn til ansvarlige produktionsforhold og bæredygtighed i form af både genanvendelse, biologisk nedbrydelighed samt en reduceret anvendelse af jordens naturlige ressourcer.

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Oplev forårets og sommerens trends inden for artikler til bordopdækning.  Årets sæsonvarer byder på forskellige muligheder, som strækker sig fra det sarte og afdæmpede, til blomstrende og farvemættede løsninger.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.