Convenience produktion

?

EMBALLAGE

?

KØKKENUDSTYR

?

MASKINER

Hjem » Temaer » Convenience produktion

INSPIRATION til dit storkøkken

Ofte skal man ud og finde forskellige leverandører, når man skal have alt det, man skal bruge i et storkøkken. Men ikke hos os. Her finder du nemlig alt, hvad du skal bruge på samme sted. Vi tilbyder dig one stop shopping, og uanset om du leder efter emballage, pakkemaskiner, etiketteprintere, transportbånd, sovsepumper eller Sous Vide anlæg, så finder du det hos os. Det skal være nemt at handle, og det er det hos MultiLine.

Vi udvider løbende vores sortiment, så du altid kan få de nyeste trends hos os. Her på siden finder du et lille udsnit af, hvad vi kan tilbyde.

EMBALLAGE

Stort udvalg af emballage til dit storkøkken

Vi har et stort udvalg af engangsservice og fødevareemballager til din madproduktion. Uanset om du skal bruge bøtter, bakker, bestik, kopper, bakker til maskinforsegling eller noget helt andet.

Hos os kan du få den samlede løsning eller blot det, du lige står og mangler.
Vi har alt fra bowls og bakker til emballage med et bæredygtigt fokus og custom made emballage.

Vi har mange års erfaring, og du kan altid trække på os, når du skal finde den helt rigtige emballageløsning til dit køkken.

PRODUKTFOKUS//

VIL DU SERVERE LÆKRE BOWLS TIL DINE KUNDER?

Så har vi den helt rigtige løsning til dig! Vi har et stort udvalg af bowls i alle størrelser og farver med og uden låg.

Du kan også få tryk på din bowl, så du bliver ekstra synlig i gadebilledet. Uanset hvad du er til, så har vi den rigtige løsning til dig.

KUNDECASE//

SAMARBEJDE MED JESPERS TORVEKØKKEN

Jespers Torvekøkken har været kunde hos os igennem mange år, og de bruger os som leverandør af både emballage, køkkenudstyr og større maskiner til fx pakning af mad. I Jespers Torvekøkken er bæredygtighed en hjertesag, og det stiller store krav til en samarbejdspartner. Hør Ronny Saul  fortælle om deres forretning og vores samarbejde i videoen.

Hop direkte ind i vores magasin og læs mere om:

Stort udvalg af bowls

Stort udvalg af bakker

Emballage med tryk

Emballage med bæredygtigt fokus

Viden om bæredygtighed

Take away emballage

KØKKENUDSTYR

Stort udvalg af udstyr til dit storkøkken

Hos os finder du alt det, du skal bruge i dit storkøkken.
Vi har et stort udvalg af køkkenmaskiner, borde efter mål, sous vide udstyr, porcelæn, bestik, kipgryder, serveringsartikler, skilte, reolsystemer og meget mere fra alle de bedste leverandører på markedet.

Vi sørger altid for, at du kan finde de nyeste trends hos os, og vi hjælper dig også gerne med at finde den helt rigtige løsning til dig og dit køkken.

Vi opdaterer løbende vores sortiment, så du altid finder lige dét, du skal bruge.

PRODUKTFOKUS//

SKRÆDDERSYET KØKKEN

Detaljerne er vigtige, når du indretter dit professionelle køkken. Alt skal være gennemtænkt, så du får de mest effektive arbejdsgange i din dagligdag.
Vi hjælper vores kunder med at indrette deres professionelle køkkener – fra de mindste anretter køkkener til de største produktionskøkkener i det offentlige, på hospitaler, hoteller, restauranter, caféer og i cateringbranchen.

KUNDECASE//

FRA AFFALD TIL KOMPOST

Det er både godt for miljøet og pengepungen at kompostere. Vidste du, at 45-55% af alt affald kan komposteres?

På bare 24-48 timer forvandler dit affald sig til den fineste kompost, og du nedbringer samtidig dine affaldsomkostninger betydeligt.

Hos os kan du få forskellige typer af komposteringsanlæg alt efter dine behov. Vores mindste anlæg kan kompostere 5 kg affald ad gangen, og de store industrielle modeller kan kompostere op til 5 ton i døgnet.

Hop direkte ind i vores magasin og læs mere om:

Sous vide

Køkkenmaskiner

Indretning af dit lager

Induktionsteknologi

Køle- og fryseanlæg

Viden om kompostløsninger

MASKINER

Stort udvalg af pakkemaskiner til dit storkøkken

Hos os finder du lige den pakkemaskine, som du skal bruge i dit storkøkken. Vi har et stort udvalg af maskiner til pakning af dine fødevarer fra alle de bedste leverandører på
markedet.

Hos os kan du få lige det flow i din maskine, som du har brug for, så du kan pakke dine fødevarer, som du vil.

Den rigtige maskine kan effektivisere dine processer og spare både tid og penge.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige
maskine med det helt rette flow til dit storkøkken.

PRODUKTFOKUS//

TRAYSEALER MASKINER -pak mad i bakker hurtigt og nemt

Med en traysealer kan du pakke og folieforsegle dine bakker nemt og hurtigt. Du vælger selv de bakker, som du vil bruge, og vi har et hav af muligheder både i forhold til størrelser og materialer.

Du kan fx vælge bakker i materialerne PLA og aluminium. Mulighederne er mange. Formene på de enkelte maskiner tilpasses nemt de bakker, som du vælger.

WORKSHOP//

HØR OM VORES MEST POPULÆRE MASKINER I DENNE WORKSHOP

Vi afholdte en workshop om maskiner til madproduktion i vores serviceafdeling i Greve. Hør Poul fra vores Food solution team gennemgå de mest populære maskiner i videoen. Du kan se mere om bl.a. vakuumpakkere, kopfyldere og forsegling af disse, ligesom du kan høre om smart influser teknologi, som kan bruges til hurtig marinering af kød og kompostanlæg.

KUNDECASE//

Pakkemaskiner til storkøkken – besøg Fælleskøkkenet

Det gode måltid er missionen i Fælleskøkkenet, og det kræver godt håndværk, lækre råvarer og den rigtige pakkeløsning, når de mange måltider skal ud til borgerne. Fælleskøkkenet får deres rengøringsløsninger, emballageløsninger og deres 4 pakkemaskiner fra os, og vi har taget en snak med Fælleskøkkenet om vores samarbejde.

Hop direkte ind i vores magasin og læs mere om:

Flowpakker

Kopfylder maskiner

Automatisk saucefylder

Transportemballage

Fødevareemballage

Lukkefilm

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.