Tork x Libresse – The Period Care dispenser

Tork x Libresse præsenterer – En elegant og praktisk dispenser til menstruationsprodukter

Opgrader dine toiletter med den elegante og praktiske dispenser til menstruationsprodukter fra Tork. Med lettilgængelige menstruationsprodukter på dine toiletter kan du give dine medarbejdere og gæster en god oplevelse og en nemmere hverdag. Dispenseren fra Tork fyldes med både bind, tamponer og trusseindlæg, så brugeren altid har adgang til et produkt, der passer til situationen. Fyld den med nogle af de mest populære Libresse produkter, der er designet til formålet.

73% af alle kvinder har stået i en situation, hvor de manglede menstruationsprodukter

Der er rigtig mange kvinder, der har oplevet at stå i en situation, hvor de har fået menstruation og ikke har haft adgang til et menstruationsprodukt. Det problem kan nemt løses ved at tilbyde menstruationsprodukter på dine toiletter. Tork Period Care dispenseren er en flot og elegant løsning, som ikke fylder særlig meget, og så gør den det nemt at få fat i et menstruationsprodukt, når behovet opstår.

Klik ind og læs mere om dispenseren og tilhørende produkter herunder.

RELATEREDE NYHEDER

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.