Totalkoncepter til din borddækning

Vi udvikler totalkoncepter inden for borddækning til restauranter, cafeer, bistroer og Street Food

Borddækning er en vigtig del af spiseoplevelsen, og den kan forvandle et almindeligt måltid til en mindeværdig begivenhed. Bordet og omgivelserne påvirker vores sanser og kan skabe en helt særlig stemning, som kan fremhæve og komplementere den mad, der serveres. Derfor tilbyder vi kreative totalkoncepter inden for borddækning. Løsningerne skaber vi i samarbejde med dig, så du får præcis den stemning, som du sigter efter, uanset om du serverer din mad i en restaurant, en café, en bistro eller som Take Away.

Bliv inspireret

Vores team af konsulenter står klar til at præsentere dig for inspirerende koncepter, som er designet til at give dine gæster en spiseoplevelse udover det sædvanlige. Vi samarbejder med innovative leverandører og producenter, så du er sikret en unik løsning hos os. Står du overfor et redesign eller nyindretning? Så kan vi inspirere og lette vejen til det færdige resultat.

Serverer du Take Away?

Hvis du serverer mad ud af huset, så har vi helt sikkert også en løsning, der matcher din stil. Vi har markedets bredeste og dybeste sortiment af Take Away emballage, som kombinerer funktionalitet med æstetik. Skal dit brand stå tydeligt frem, så kan vores Custom Print afdeling hjælpe dig med at skabe den helt rigtige løsning til dig.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på Katrin toiletpapir

Kampagne på Katrin toiletpapir

Katrin fejrer 50 års fødselsdag og frem til og med september 2024 kan du gøre en ekstraordinær god handel på toiletpapir – og få køkkenruller med i købet.

Læs mere
Er du klar til kontrol?

Er du klar til kontrol?

Bliv klar til kontrol med en Tork W4 fødevaregodkendt aftørringsklud til spotpris og en gratis dispenser. Men skynd dig – tilbuddet gælder kun til og med august.

Læs mere
Postevand med lavere klimaaftryk

Postevand med lavere klimaaftryk

Postevand er postevand tappet i Danmark. Emballagen består af 97% plantebaserede materialer, og så er klimaftrykket dokumenteret lavere. Læs mere lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.