Ultraspeed Pro starter kit

Effektiv og hurtig gulvrengøring med Vileda

Med Ultraspeed Pro starter kittet kommer du hurtigt i gang med effektiv rengøring af jeres gulve. Starter kittet kan suppleres med forskelligt tilbehør og aftørringsklude.

Smart kit til gulvrengøring

Bare dyp og pres! Ultraspeed Pro starter kittet er et enkelt rengøringssystem til gulvvask. Sættet indeholder en spand med presse og kørevogn. I sættet medfølger også moppe og fremfører. Teleskopskaftet kan sidde fast på spanden og bruges som håndtag. Simpelt og smart.

Gulvrengøring kittet kan udvides med flere smarte features

Udvid dit UltraSpeed sæt med f.eks. et praktisk kørehåndtag, som har en krog med plads til en 6L spand til dine klude. For renere og mere hygiejniske gulve, kan du sætte en ekstra gulvspand på din kørevogn.

For den bedste rengøring af overflader, anbefaler vi vores r-MicronQuick mikrofiber klud og PVAMicro, som er fantastiske til at fjerne fedt og bakterier fra bardiske og borde, og rense spejle og plexiglas uden at efterlade striber.

Vileda er 70 års erfaring med effektiv rengøring

Vileda har mere end 70 års erfaring med professionelle rengøringsløsninger, og de har stor fokus på at skabe innovative løsninger, der letter rengøringen, sikre holdbare løsninger, samtidig med at rengøringsniveauet er i top. MultiLine forhandler Vileda, og vi har en stor viden om de forskellige rengøringsløsninger på markedet – både fra Vileda og andre leverandører. På den måde er du sikker på at få den helt rigtige rådgivning hos os, når du skal finde den rigtige rengøringsløsning til din virksomhed.

Vil du vide mere om den hurtige og smarte gulvrengøring fra Vileda? Så tag et kig på Ultraspeed Pro starter kittet fra Vileda lige herunder og kontakt din konsulent eller kundeservice, hvis du vil have os med på råd, når du skal finde den helt rigtige rengøringsløsning. Du kan også dykke ned i vores sortiment indenfor rengøring lige her.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på Nilfisk støvsuger

Kampagne på Nilfisk støvsuger

Lige nu kan du få den populære, støjsvage og ikoniske VP930 Pro Hepa Blue støvsuger fra Nilfisk til kampagnepris. Men skynd dig – kampagnen gælder kun til og med 30. april 2024.

Læs mere
Vi deltager på Foodexpo 2024

Vi deltager på Foodexpo 2024

Ses vi til Foodexpo 2024? Vi står klar på stand L9000, når Nordens største messe for fødevarebranchen løber af stablen 17.-19. marts 2024. Læs mere om Foodexpo lige her og få din gratis billet.

Læs mere
Vaske- og tørreløsninger

Vaske- og tørreløsninger

Mangler du en professionel vaskemaskine eller tørretumbler? Så er Miele løsningerne et godt valg med attraktive finansieringsmuligheder og hurtig service. Læs mere lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.